Litt kjedelig fakta

Bare en oppdatering for meg selv.
Vekta er stabil, det er vekt og høyde også. Så nå virker det som den voldsomme vekstperioden er gjort unna for en stund.
Nå er det masse tenner, faktisk dobbelt opp. De fremste tennene nede er dobbelt, og siden de sitter godt får jeg følge litt med. Lar det gå ei uke, så ser jeg det ann da. Men frem til da får jeg leke masse drakamper( dumt sier Prima:) Og gi ho harde ting å bite på( enda mer leit sier Prima)
Voksenpelsen har virkelig begynt å komme, og det blir mer pels, og blir mørkere og mørkere. Øynene blir lysere, hengeøynene virker ikke som de blir bedre.

Ho har funnet seg sine egne ting som:
Når vi står opp om morran finne hun noe å ha i munnen, ho ble vel lei av at jeg peip hele tida. Her er det piping hver gang hud møter tenner- uansett. Da litt dumt med andre som lar ho tygge på hender av full lyst, men men.

Hun elsker også å drikke rett fra krana i vasken- det er stas. Det er så stas at det er det første hun gjør når hun kommer til tante K.

Hun kan også stå med forbena på gulvet, og rompa i sofan, og da skal ho gjerne masseres litt. Ho ber om det flere ganger pr dag.

Ho har funnet ut at aske er kult, det er ikke matmor like fornøyd med. Kattebæsj er også en HIT. Katten går det veldig opp og ned med, han har endelig blitt redd for ho. Og jeg er blitt flinkere til å bryte av før ho får gjort noe. (dumt sier Prima)

Ho elsker å være ute, og kan sitte lenge på trappa og kikke på verden.

Hun er ellers en herlig valp. Jeg er elendig til å trene henne, for jeg er så falt utav hele greiene. Jeg husker liksom ikke helt hvordan man trener. Men litt blir det. Men jeg ser jo at jeg ikke er flink til å trene full ut, jeg begynner på en øvelse, så går jeg gjerne over på en annen. Jeg må bli flinkere til å trene litt mer konsentrert.

På sosialisering og miljøtrening går det veldig greit- ho er virkelig en herlig, enkel gøyal valp.

Jeg gleder meg til kurs, vi trenger det både jeg og Prima.
Og til jul skal jeg og Prima få en bok om apportering:)

4 kommentarer til “Litt kjedelig fakta”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.