Knall inne trening

I dag har vi vært på en knall trening. Siste økt var så herlig at jeg følte jeg bare gikk og smilte:)

Først så gikk jeg i fella, og trengte plutselig en jakke#host#. Men fin var jakka, veldig fin- så den fikk bli med hjem. Så fikk skravla:)

Jeg var i første gruppa, og vi kom inn i hallen med brask og bram- eh som vanlig. Det går litt i hu og hei med oss. Ble spurt om jeg ville ha hjelp, og det ville jeg gjerne, men eh på hva da?????

Det ble lineføring, med en noe høy snupp, og det viste seg at hun og jeg hadde ikke noe god start på lineføringen vår. Sånne tilbakemeldinger trenger jeg.. jeg ante det ikke.. Så da jobbet vi med det, og det ble bedre. Så ville hjelperen at jeg kanskje kunne begynne lineføringen med beinet, istedet for overkroppen. Jeg skjønte teorien, skjønte det enda mer når han viste med Prima, og vi fikk det til etter en stund. Så en god økt. Ble lagt i buret, og jeg åpnet for første gang sidene så hun kunne se, og det gikk greit.

Andre økt var jeg på midtdelen av banen, der det sitter mest folk, og det var ikke lett sa Prima- så mange å kline, kose og klatre på. Men da ble det dekk trening.

Jeg la henne, gikk fra henne, til og fra,sto stille, la ut leker for å friste. Og hun lå knall bra. Veldig bra. Hun sliter litt med å sprett opp når jeg kommer inn, men det gikk også når jeg bare hjalp henne med å huske det:) Så en knall økt, fikk også kyd for at hun ble mer konsentrert og fokusert i treningen:)

Så fikk jeg kjadda litt, det var deilig.

Tredje økten var fantastisk. Jeg spurte om hjelp igjen, og jeg spurte om hjelperen kunne være forstyrrelse under lineføringen, hun faller fort ut. Og jeg lurte på om hjelperen kunne klikke når hunden gjorde riktig, for det er lettere for meg å forholde meg til, en prating. Og det fungerte knallbra. Vi var virkelig inne i en flyt, og bare koste oss:) DEN BIKKJA KAN!!!!

På slutten hadde jeg innkalling med heftig jaktlek- storkoste meg:)

Og helt på slutten fikk hun en liten økt med en fremmed, og hun vil vil og vil litt til. Er så gøy å se:)

Og jeg ble overbevist om at jeg burde ta et kurs jeg har lurt på- så da blir det kurs:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.