Bruks søndag

I dag etter en rolig uke, trengte Prima noe trening. Vi var på fin tur i går, og så var vi på fotografering på hundebutikken i byen. Og Prima funker fint i den settingen også, blir noe høy, men legger seg fint ned og bare kikker. Ho virker ikke stresset, mer som VELDIG PÅ og skal ha med seg alt.

Fotograferinga gikk fint, så får vi bare se hva bildene blir- var uheldig sist gang( en annen butikk, annen fotograf)

Men må jo si at båndtreningen går fremover, veldig bra faktisk. Ho kan nå gå lange strekk uten å tøyse, mye mindre hopping og lyd. DEILIG.

Tilbake til idag. Vi ble en god gjeng:

Staffe, puddel, golden, beardis, groenniser, blanding, dobermann, og malle.

Først slapp vi Ari og Prima litt for nødvendig toalettbesøk, som ingen av de ville gjøre. Prima var også veldig grevling, og vi måtte stoppe ho to ganger- da blir jeg så oppgitt. Synes ho er så dum når hun er slik, og så blir jeg sur og oppgitt.

Så mens de andre la spor, gikk jeg og Prima en tur sammen-  og etter jeg hadde lettet hjertet over hvor dum hun var- var vi venner igjen.

Så tråkket vi felt- og Prima ble første gærning ut:)

Jeg hadde funnet noen ting her hjemme i full fart. Det skal være gjenstander, ikke så store, ikke leker og litt forskjellige struktur. Fant en hank som er til et skap som har ligget i skapet i flere år- og det ble gjenstanden ho skulle finne… hjelp ja kom med utfordring:)

Vi hadde med påvisning, og Prima var helt på. Rett ut fant den, gikk så fort at jeg fikk det ikke med meg, og det endte med at ho slapp den. Lette så etter andre ting, så gikk ho tilbake til gjenstanden og kom inn. KNALLLBRA!!!!!!!!

1526851_10152828339179277_1898282437981146657_n

Bildet tatt av Anette Nesheim Hamre

Andre gangen gikk ho rett ut, fant og kom rett inn- veldig gøy:)

Var spennende å se de andre hundene også, og de jobber så forskjellige de forskjellige rasene.

Så ble ho liggende i bilen med dekken. Men jeg tror ikke hun sover, tror hun sitter og ser på hele tiden- ikke så god på å slappe av.

Så hadde vi koselig lunsj med grillings, og kake. Er koselig å sitte å kjadde litt, og være sosial.

Etterpå ble det til at vi ble en gjeng som skulle gå en tur, tenkte at tenk om Prima er grevling, men vet jo at hun ikke er så tøff egentlig. Så ut med galskapen og hu og hei.

Det gikk kjempebra, de storkoste seg- og fikk virkelig løpt.

Og så ble det et bilde av noen hun løp og koste seg med

1392428_10152828339919277_5402697381242063057_nBeardis Joy som hun også traff som valp, terriebl Sol, og Ginny:) Hun lekte masse med Ginny

Bildet av Anette Nesheim Hamre

En herlig dag, men var godt å komme hjem under pledd i stua begge to:)

Julegaven til Prima er i boks!!!!

4 kommentarer til “Bruks søndag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.