Bruks innetrening

Heldigvis for Prima så hadde matmor nok smertestillende/febernedsettende stæsj i skapet til å komme seg på trening. For det trengtes…….

På tirsdag fikk vi hanglet oss på tur med K og Odin, koselig, men så jo ikke mye til dattra mi da. Ho har eh fått en svært utvidet radius…..Heldigvis er hun knall på innkalling, og sladringen tar seg stadig opp.

Men tilbake til i går, vi fløy inn i hallen med brask og bram som vi pleier. Er ikke mye eleganse og verdighet akkurat 🙂

Vi var første pulje ut, og hun var høy som en skyskrapet… phu her var det om å iverksette skadekontroll. Vi ble da enig til slutt.

Så vi trente lineføring, og det å starte med bein, og ikke overkropp- vanskelig for litt sånn blååååånde matmødre gitt. Fikk også en god innkalling av tre. Hun har litt sånn bumpete kan du si. Hun har det gøy, jeg får vondt!

Fikk lagt ho i buret, der lå hun tildekket, men helt stille 🙂

Neste økt ville jeg gjerne ha forstyrrelser, og det fikk jeg. For en av favoritttantene til Prima var der. Og vi trente på å gå rundt henne, og jeg messet: Pølse er bedre enn Heidi, pølse er bedre enn Heidi!!! Noe Heidi ikke var enig i, og Prima måtte prøvesmake.

Hun er blitt mye bedre, men så var det dette med fluehjerne og selvkontroll!!!

Så kom en til å skulle forstyrre, og da ble det hele forstyrrende- mildt sagt. Men ho skjønte konseptet, og mor sa atter en gang: Ho er så herlig og fantastisk!!!

Fikk tilogmed innkalling mellom to forstyrrende elementer!!

Etter en knallbra økt, la jeg henne atter i bur, og tok en luftetur selv(spennende, kanskje jeg klinte med hallnissen…..)

Tredje økta ble veldig bra, men jeg ødela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skulle ha fellesdekk, og jeg ble liggende mellom to hannbikkjer, med fem meters mellomrom. Hun har jo ligget i fellesdekk før, men aldri over minuttet, helst mindre. Aldri her, og aldri med disse hundene. Skulle de ligge hele tiden var det tre minutter, og jeg tenkte jeg ser det an. Etter ett min forsvant venstrehunden det var planlagt, gikk helt fint. Hun lå kjempe stødig. Jeg var innom ca hver halvminutt å belønte. Da hunden til høyre reiste seg flere ganger. Hun lå hun, og lå og lå- og jeg ble tøff. Og etter 2 min og 56 sekunder så reiste ho seg opp!!!!!!

Fanden. Min skyld som lot ho ligge for lenge, med veldig vanskelige forhold. Og med Prima tror jeg ikke det blir et problem at hun reiste seg. Men jeg er veldig for å legge opp trening så hun lykkes… her mislykkes jeg jo!

Men la henne igjen, og fikk en fin neddekk, fin oppsitt:)

th2

Etterpå så prøve vi oss på fremadgående i line, og her ble matmor blåånd på alvor. Skakke værra lett å værra mæi:)

Men etterhvert skjønte vi det konseptet også, dog tok vel Prima det fortere enn meg. Men gøy hadde vi det. Vel hjemme hadde jeg en sliten valp- ja ho er valp enna for tenk.

Hun er også min

th1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.