7 desember Siv Svendsen kurs fortsettelse

Vi lærte også å trene på en spesiell måte, for å få trent som konkurranse og kjenne litt på nervene.Og ja det funka!!! Nervene kom såpass at jeg etter halve planen jeg hadde laget , improviserte resten.

Siv var veldig opptatt av planlegging, før og etter trening. Bruk treningsdagbok. Planlegg hva du skal gjøre på akkurat denne treningen, hva du skal gjøre,hvilken rekkefølge og ha en backup plan. Og etter trening tenk igjennom, og lag en ny plan for neste trening.

Men øvelsen vi skulle gjøre var.

Tre kjegler ble satt ut,og vi skulle ved hver kjegle gjøre en øvelse, og vi fikk kun 1 forsøk på å gjøre det. Hvis det ble feil skulle en bare gå videre. Vi skulle også belønne transportene, så de ble viktige. Gjerne ta transportene baklengs med hunden foran deg, hvis det trengtes.

Jeg fikk helt nerver, kom helt skeivt ut- følte vi ikke  var på nett. Og fikk vel akkurat det vi trengte å trene på.

Jeg belønte feil sted, for mye og fomla fordi jeg ikke fulgte planen.

en viktig lærepenge, og jeg kommer trolig til å bruke dette fremover.

Det var mye annet vi lærte, jeg skal komme med flere innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.