KM helg

I helga har det vært klubbmesterskap  i klubben, både i rally og lp. Jeg var med begge dagene.

På lørdag var det rally, jeg startet i kl 3, og jeg kjente på nervene, men hadde bestemt meg for å ta det som trening- og bare se om jeg hørte hjemme i kl 3.

Det var en strålende dag, ble ganske varmt etterhvert. Var glad vi hadde med silvershade, og hundene er vant til å ligge i bur. Det var godt oppmøte, og mange som så på.

Vi ble kalt inn til briefing, og fikk spørsmål om hva vi syntes om bæsj i løypa- det ble bestemt å flytte litt på skilten og hindre. Det var mange foran oss i klassene som hadde slitt med snusing og at det luktet veldig godt.

Det var også triathlon rett ved klubben den dagen,så det var godt med forstyrrelser.

Jeg følte hun var god på oppvarmingen, litt varm- det er jo bare bra da er hun mer med og roligere. Briefingen gikk bra, banen var grei, tekniske feller og lengdehinder med tunnel like etterpå….

Kom inn på banen, og etter andre hinder mistet jeg henne litt pga overvær, måtte ta en repitisjon, vi fikk en FK da hun rev et skilt og litt småting. Vi kom igjennom, men hun var tung å gå med. Nå var det bare å krysse fingrene for at vi ikke hadde disket.

Det var veldig koselig og sosialt, fikk kjadda litt, så på de andre og heiet.

Det gikk bra, det ble pallplass:) Det var jo gøy.

Etter å ha stått opp veldig tidlig for å sykle med henne først, hadde jeg håpet på en høneblund før jeg skulle på fest- men nei. Det ble en koselig kveld, stupte i seng på natta- og like tidlig opp i dag. Jeg må sykle en god tur med henne ca 7 km før et stevne, både for mine og hennes nerver:)

I dag var ikke været helt på vår side. Det regnet mesteparten av stevne, og pga mye regn skulle vi gå på grus fremfor gress som i går. Tenkte det skulle hjelpe…(nei).

Men vi endte på pallen idag også, og selv om det var feil inne på banen, mindre gode ting og skummel dommer( det var mest jeg som skulle trenes der i dag, Prima måtte værsegod bare være med).

Jeg kom ut av ringen, kjempesliten mentalt- og var tålig fornøyd. Og jeg fikk en null- og flere karaktere under 8( det svei litt, men sånn går det når en er så tullete at en starter før en ikke kan ting og tang) Slapp av, jeg skal ikke gå helt bananas og gjøre det offisielt i konkurranse:)

Er kjempesliten, men har vunnet noen kamper denne helga- nå skal jeg slappe av. Vi skal trene inn masse nytt, og finpusse på det vi kan. Trenger ikke oppleve dagen idag igjen med det første:)

Men jeg har ny giv til å jobbe videre med Prima og de utfordringene vi har:)

Takk til alle for gode ord, og heiarop- det er viktig for oss:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.