Bysleng, og litt rallytrening

Vi dro til byen med noen venner for å trene litt i byen…. og jeg tenkte det skulle gå greit… Kan være jeg var litt tøff i trynet der gitt. For Prima ble sånn heftig og begeistret hun…litt sånn: harru sett, harru sett, nei se der a… næh her skjedde det mye stas lissom!

Men etter man fikk litt i orden i rekkene, og klarte å styre vår begeistring- så gikk alt så meget bedre.. hvertfall sånn tålig.

Jeg prøvde å trene litt, og det går sånn i bølgedaler, plutslig så detter poletten ned, og like fort har den forsvunnet… da blir jeg frustrert.

I dag var det alle snurrene som gikk fløyten, og høyreføring hadde ho knapt vært borti før mente Prima..Jeg synes det var litt dårlig innstilling.. så måtte jeg tenke litt annerledes, og kanskje jeg må snu litt på hvordan jeg gjør dette. Men vi har ikke langt tid på oss, og jeg kjenner veldig på det stresset. Jeg må  virkelig ta et mentalt tak, og jobbe med dette- for dette stevne er et av de stevnene jeg virkelig ikke er forberedt på. Men det var jo et av målene for i år, at jeg skulle takle disk, negative ting og å gjøre det dårlig- herregud det strider mot alt!!

Men her er bildene fra byslengen:

Evy Debbie Belinda Johnsen sitt bilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.