Rallyfilm

Jeg fikk nyss om denne filmen via FB,og ble veldig nysgjerrig. Jeg har hørt rykter i flere år om at det har vært snakk om å lage en rallyfilm- men har aldri sett noe til det. Men så plutslig kom det:)

Zetterstrøm som har drevet med rally i flere år, er dommer i rally- har laget  noen film om alle klassene i rally. Dette gledet jeg meg til.

Etter litt om og men fikk jeg filmene. Du kunne kjøpe en hel serie som i alle klassene, eller bare enkelt med to klasser pr dvd. Jeg valgte hele.

Filmen er godt laget, heldigvis er mesteparten laget ute- og ikke inne. For de små bitene fra inne er vel de som fungerer dårligst, med dårlig lys. Men det er mest fra ute.

Jeg liker veldig godt at hun har forskjellige steder hun trener, forskjellige hunder, raser og førere med. Det lager variasjon og gjør det mer spennende.

Hun er grundig, det er lettforklart  og hun drar inn regler, og viser fint med eksempler.

Filmene er veldig fine for å få sett øvelsene, hun drar inn regler som gjelder. Hun viser ikke innlæring, kun hvordan øvelsene skal utføres. Hun viser også hvordan en bane kan fungere, og hvordan man kan tegne opp en bane.

Jeg likte filmene, og med boka til Larsson har man et himla godt utgangspunkt for å bli råe i rally.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.