Samling

Imorra skal vi på samling. En slags uhøytidlig konkurranse i LP. Så får vi se.

Jeg har satt meg opp i kl 3, fullt klar over at jeg ikke har alle øvelsene inne, og de jeg har er under oppbygging.

Det mest spennende blir nok varmen. Varmen som har holdt seg stabil i snart to mnd, og og uten regn like lenge. Det er kjempetørt her, og fryktelig varmt. Jeg takler varme kjempedårlig, og Prima likeså. Vi får være kjempeflinke til å vanne, bløte og finne skygge.

Dette kan bli spennende kjenner jeg.

Jeg er i veldig feriemodus, og har ikke begynt å tenke på trening, vi har trent veldig lite de siste ukene. Og jeg må begynne å lage en plan for hvordan jeg vil legge opp treningen min framover. Alt begynner med en god plan sies det.

Jeg har funnet frem de bøkene jeg like best, og ser hvordan de vil legge opp treningen- de som går igjen er: klikkertrening av Egtvedt, og sikta på 10an av Svartberg. Finner også mye bra på youtube.

Denne samlingen blir veldig spennende på flere punkter, så jeg får hive meg rundt og lese meg opp på reglement og utførelse.

Ellers har jeg meldt meg på kurs i høst, og jeg vil gjerne på et kurs i senhøstes- det håper jeg går i orden. Og jeg har søkt meg på noe helt vilt og spennende, så får vi se hva som skjer. Kjenner det kribler i treningslysta igjen- hurra:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.