7 thoughts on “Fjerde kurskveld”

  1. Huff 🙁 Dersom jeg hadde sittet igjen med “lugge-følelse” etter fire ganger på et kurs, så ville jeg begynt å tenke på om jeg fikk tilstrekkelig hjelp på kurset. Jeg synes det høres ut som om Prima er en aktiv stressmestrer, og at treningen bør legges opp slik at hun lykkes med å holde roen til tross for belastningene som hun takler ved å bli aktiv. Men jeg har jo ikke truffet henne, så jeg kan meget godt ta feil. Men uansett: Kurs skal jo være utviklende og artig!

  2. Vi gleder oss til kurs, vi koser oss med minnene fra kurs, men på selve kurset er vi på gråten. Sånn var det iallefall med Guro. Er det det at vi blir kjent med oss sjøl som gjør det tungt på hundekurs? Hvordan jeg ikke klarte å håndtere bånd, klikker, godbiter og hund på samme tid mens alle andre var raske og flinke?

  3. Høres ikke ut som du har den beste intsruktøren nei. og vi hadde mange slike dager/uker/måneder og har fremdeles det hvor ingenting fungerte/fungerer selv om han kunne en hel del hjemme. Men han stresset var urolig og ville bare leke/hilse på hunder og folk. Tren masse ro i ulike omgivelser og ta det gradvis.. dere kommer til å klare det superbra etterhvert. bare ha tålmodighet og forhåpentligvis en bedre instruktør som gir deg gode tilbakemeldinger på hvor du skal begynne osv. 🙂 LYKKE TIL !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.