Det går opp og ned her i livet, fra pøbel prima til Prima prima

 

 

20140108_160030Dette er broren til Prima som  er ganske mye større:) 1386758524206Et lite tilbakeblikk til den søte lille valpen min.

1386758528273Flinke Prima som er på fotoshoot for en god stund tilbake, da var hun liten og søt da.

1387968566685Dette er viktig å huske når man har pøblete valper hjemme. Det fungerer ikke så godt med vold i det lange løp.

D1396735289901Prima som var på sin første massasjetime, bare for gøy. Håper vi aldri får bruk for det.

1396735300341Synes dette var herlig skrevet, og stemmer så godt.

1397502585005 Ho er så vakker når hun er bare seg selv i naturen.DSC_0173 DSC_0178 DSC_0185Det har blitt litt turer i forskjellig miljø for å trene og sosialisere, og ho fungerer supert. Er så fornøyd. DSC_0194 DSC_0207Her er verdens beste lekeonkel Lotus. Herlige godgutt. DSC_0209Flinke Prima på sin 8mnds dag, hun er så vakker!!!

DSC_0229 DSC_0231Prima var på påsketur ute ved sjøen, deilig med sol og sommerfølelse.

DSC_0237Prima i Nissedal åh som vi koste oss der, og hun fungerte så godt.

DSC_0245Verdens flinkeste valp på kurs. Jeg er så imponert over hva hun klarer. Hun er så gøy å trene med, og det er utrolig gøy å se fremgang. Nå har vi jommen satset på både blodspor og rallylydighet, så får vi se fremover.  DSC_0247 Disse bildene viser når vi var på påsketur i Grimstad, der vi nesten møtte helten vår. Flinke tante K lagde blomsterkrans til blomsterpiken.DSC_0248 DSC_0253 DSC_0280Og vi var en utrolig herlig tur på Mørløs, sammen med tante K og Odin. Der viste hun seg fra sin mer pøblete side, med å stikke av, prøve å bite av tauet til Odin, og stjal mat. Jippi. DSC_0283Akkurat for tida er hun søtest når hun sover. Møkkavalp. DSC_0285Så var hun helt fantastisk på Hove, og var stille og rolig mens vi spiste. Dermed var det ekstra tungt og dritt å komme hjem til DETTE!!!!  DSC_0287

Så nå er det slutt med å være løs på et stort hunderom, nå blir det bur fremover- dette har jeg ikke råd til.

Og jeg føler jeg gir henne mer en nok til at dette skulle skje, så det er nok en skikkelig pøbelstrek. Så nå er vi tilbake på et litt hardt og strengt regime igjen. Vel det går virkelig opp og ned her i livet særlig med valp!!!

 

12 kommentarer til “Det går opp og ned her i livet, fra pøbel prima til Prima prima”

  1. Fine bilder som alltid 🙂 virkelig artig å følge bloggen deres! Jeg husker Dexter også hadde en periode hvor han bet litt på veggen når han var alene. Men da var det bur en periode, men nå er det ikke noe problem. Han får utfolde seg fritt når han er hjemme alene og ikke ødelagt noe.. så det er nok en periode hvor hun må bli enda tryggere på å være alene.

      1. jada det går seg nok til når hun blir eldre og tryggere på seg selv.. 🙂 Husker jeg ble litt sjokkert første gangen jeg så at det var bitemerker på veggen og mindre maling.. noen steg frem for så noen tilbake og så går det nesten bare fremover !

  2. For et fint innlegg 🙂 Kjedelig med tapetspisingen da… Det er nok bare noen hunder som har letter for å spise på interiøret inne. Det har jeg heldigvis aldri opplevd *bank bank*

  3. Oy! Det var litt av et hull! Tidi har ikke gjort noe i nærheten så ille, men da jeg endelig skulle ha henne løs i hele den lille leiligheten min, så veltet hun en blomsterpotte så den knuste, og spiste hele aloevera planten min. Så nå er hun tilbake på badet 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.