Blodspor igjen

Det var onsdag igjen, og det betyr trening på Assev. Siden hun før på dagen hadde fått 2,5 timers tur med Lotus, så var hun lite ute før sporet skulle begynne. Merket at hun var roligere, og kanskje litt sliten. Men hun fikk hilst på noen dachser( eller hun skremte vettet av noen dachser….)

Sporet var 200 meter ca, tålig greit terreng, noe tett. Ligget i to timer.
jeg hadde ny langline, siden den forrige på 5 meter var for snau. Denne på 15 meter var noe driiiid…. Den hang seg fast, den var alt for lang, og den svei i henda.

Sporet begynte med blodstart, så femti meter med vinkel til høyre, den tok ho knallbra. Så gikk hun og virret litt, men fikk beskjed om at hun skulle holdes igjen hvis hun gikk feil, og ikke la henne gå med lang line… Så gikk hodet ned, og hun gikk knallbra. Til vi satt oss skikkelig fast, snurret lina rundt et tre, og bare vas. Komanderte sitt, løsna bikkja, løsna lina- satt ho på sporet og tenkte mitt. Og de tankene ble gjort til skamme…… ho gikk rett på sporet igjen. Så gikk hun veldig bra, helt på slutten av sporet rotet hun litt igjen, så gikk hun bra…. jeg trodde hun rotet… men der lå skanken:) Så alt i alt et bra spor, jeg leste henne litt bedre, og hun gikk jevnt og godt. Lina var det store problemet idag, og at matmor snubler rundt som en fyllesjuk elgku etter bikkja…:)

Alt i alt en god fin trening.

IMG_8800

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.