Koseinnlegg

Tenkte jeg skulle lage et  koselig innlegg. Det er jo ikke bare problemet med lille pøbel:)

I dag gikk vi tur, og hun fikk løpe mye løs. Kom på innkalling, hadde noen fine sladringer, og kom frivillig inn til meg noen ganger også. Vi traff også folk, da holdt hun kontakten, men jeg satt henne for sikkerhets skyld i sitt.

Ellers hoppet hun ikke på venninnen min, hun hoppet ikke på meg, hun stakk ikke av. Dog har hun ganske lang radius, og er himla kjapp. Men hun vil alltid fremover, kan hun ikke stikke mer ut på sidene…. neidå og heidå sier Prima og flyr i veg.

Hun stresset litt i båndet, men det gikk greit. Så alt i alt en fin tur.

Vel hjemme ble det en veldig rolig dag, matmor har ikke dagen. Da må Prima også være rolig, og det går veldig greit inne, men av og til må en bare påminnes litt. Er ikke alltid lett å være hurra meg rundt Prima:)

Men det er veldig koselig med et gylden varmt teppe på fanget, hun er en kosedukke:)

Fine fine Prima:) Imorra skal vi trene det gleder jeg meg til:)

IMG_2068

3 kommentarer til “Koseinnlegg”

 1. Jeg måtte google “smeller”, for det hadde jeg aldri hørt om. Hørtes gøy ut. Jeg måtte nok kurset meg, før jeg kunne begynne å lære bikkjene. Helt anderledes enn noe jeg har prøvd før, men hvem vet 😀
  Lykke til med nye mål, og veien dit. Det blir spennende å følge dere 😀 Dere er liksom “motivatører” dere, for Nommin og meg. Du er så flink til å sette mål, ha planer og struktur og ikke minst, gjennomføre. Har mye å lære 🙂

 2. Den forrige kommentaren kom på feil innlegg? Jeg sliter med kommentarfeltet på bloggen din i blandt altså. Får feilmeldinger 🙁 Anyway… Riktig kommentar til innlegget:

  Slike turer med godfølelse trenger man! Også er det innmari fint når man kjenner at man virkelig gleder seg til å dra på trening. Det er jo slik det skal være 🙂

  Kos dere 🙂

  1. Tusen takk for kommentarer, at du tar deg tid til deg, er kjempekoselig. Og beklager at bloggen min er vrang- vet ikke hva det skyldes.
   Det er fryktelig deilig når ting går som en vil, og en føler en får til noe. Det er deilig.

   PS: kjempekoselig og blitt skummelt at dere ser opp til oss- vi skal gjør vårt beste for å inspirere dere videre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.