Mi er gått litt i dvale

Det skjer lite eller ingenting her for tida. Nå sliter jeg med om jeg skal i det hele tatt skal forsette, eller bare la ho bli aktiv familiehund. På de verste dagene så tenker jeg at det beste for bikkja er å bli omplassert så ho blir brukt.

Akkurat nå er det stille, kjedelig og litt dritt. Så må jeg snart bestemme meg for hva jeg skal, vil og burde gjøre.

4 kommentarer til “Mi er gått litt i dvale”

 1. Kjedelig når det butter imot 🙁 I din situasjon ville jeg ha gått noen lange, deilige turer med hunden (fordi det er noe JEG alltid synes er herlig 😉 ) og heller ventet med trening til jeg eventuelt var motivert igjen. Dårlig samittighet tapper en for krefter,- og Prima synes da å ha et rikt hundeliv? 🙂

  1. Takk, det er mest det at jeg er redd for at hun skal få det dårlig. At hun ikke får det hun trenger. Så får det bare hangle litt fremover, så satser vi til våren.

 2. Enig, jeg ville også gått lange turer og bare kost dere. Treningsmotivasjonen kommer og går 🙂 Denne tida er det vanskeligste synes jeg, det er mørkt og kaldt og vått ute og ikke har vi tilgang på noe hall her.

  For meg hjelper det å lese blogger om andres hundeliv og trening, det kan jeg få mye treningsmotivasjon av. Ikke bare konkurransetrening, men hverdagslydighet generelt. Sette et mål og jobbe mot å få det til. Det er så kult med en hund der hverdagslydigheten fungerer i alle situasjoner. Og gjør det ikke enda med Sara så vi skal jobbe litt med det fremover.

  Lese en ny hundebok? Det kan også gi meg motivasjon og nye tanker i hundetreningen 🙂

  1. Takk. For meg funker det ikke å lese andres blogger, for da føler jeg virkelig å mye jeg burde ha gjort med hunden. Og jeg blir preget av at det er mørkt, kaldt og lite funker.
   Men turer skal jeg klare:)
   Så får vi se fremover mot våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.