Har fulgt rådene, her er bildebevis

Skrev i en blogg for en stund siden at jeg var sliten og lei av alt. Mistet motivasjonen, og lurte på å pensjonere heile bikkja. Fikk da rådet fra flere: gå turer med bikkja di, bare vær sammen dere to, eller med andre. Bare være sammen, og nyt naturen og hverandre. TAKK det har hjulpet. Vi har vært på flere turer, og her er bildebevis fra den siste turen med vennen Liza, dachsen. Og vi tobente fikk kjadda litt, og Prima ja. Hun badet, storkoste seg i minusgradene. Gærne vofsen min.

IMG_3135 IMG_3143 IMG_3155 IMG_3165 IMG_3188 IMG_3198 IMG_3200 IMG_3201 IMG_3207 IMG_3246 IMG_3247 IMG_3249

3 kommentarer til “Har fulgt rådene, her er bildebevis”

  1. Det er helt lov å være lei, jeg er selv ganske lei, og har fått samme råd. Ikke noe er bedre enn å bare kose seg med hundene på tur, nyte været og livet. En må ikke trene til konkurranse for å ha det bra med hunden! Kos dere videre 🙂

  2. Se der, ja! Prima ser ikke akkurat lidende ut på bildene 😉 Fortsett å kose dere sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.