Prima på utstilling

Prima er en jaktgolden og har således lite på en utstilling å gjøre, men for å sosialisere er det gull verdt.

Så jeg fikk haik, med to kule typer jeg har truffet noen ganger før, og foret med kaffe og bensin- kom vi frem. Vi toget frem, og kom inn. Og vi var tidelig på morgenen, men det var allerede ganske kjåka, og trengt om salighet, høflighet og ro.

Vi ble stående ved jakthund ringen, og se på basset, beagle og bracker i skjønn forening. Jeg må ærlig innrømme at jeg får vondt i både sjel og hjerte når jeg ser bassetten vagger forbi, det ser bare usunt og trist ut.

Prima hadde kulrunde øyne,og en pesende tunge- stressnivået var høyt og hjernen kokte. Etterhvert kunne hun legge seg ned, kose seg og bare studere- kjempebra. Fikk også så grei kontakt at jeg kunne trene LP med henne, fungerte bra. Så vimset vi bortover mot lydighetsringen, og der traff vi oppdretter- alltid koselig. Så møtte vi også en haug med jaktgolden, deriblant moren til Lotus- som er bestevennen til Prima og vært avbildet her i bloggen:)

Vi traff også noen fra distriktet, så håper vi kan bli en gjeng som kan møtes og trene.

Etter mer dilling, kikking og kommentering av de forskjellige rasene, skulle bare matmor shoppe litt. Det ble mye shopping, og Prima fant seg et sted å slappe av like godt:

10622919_10155272676950464_8074442099289552209_nPRimaCanider

Bildet er tatt av Anette Nordby ved Canider. Vi shoppet masse på Canider, veldig god service og det hjelper jo at de blir sjarmert av Prima.

Vel hjemme er vi begge godt plassert i sofaen, og her skal vi være resten av dagen. Imorgen blir det nye gærne eventyr.

2 kommentarer til “Prima på utstilling”

  1. Ja hvorfor legge seg på ett teppe når du kan ha mange oppå hverandre i lekre farger. Guro har erfaring med hvor spennende ⚡️det er i slike butikker med leker og lukter. Hun kunne IKKE ligge i ro slik Prima gjør. Virkelig bra, Prima! Vi er imponerte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.