Produktomtale av kløven Eqdog-

Jeg må jo ha kløv til lille gullmynt, og siden ingen av mine gamle kløver passer til den lille frøkna. Gikk jeg på kløvjakt.

Fra før har jeg hatt kennel kløv,  og vært fornøyd med den. Den er robust, solid, tåler mye og rommer mye. Den er dog litt stor, og heftig for små turer.

Jeg har vært utrolig fornøyd med Ruffwear sin kløv, den var min favoritt. Elsket at jeg hadde kløv, og sele i ett. De var passe store, enkle  å ta av og på, vanntank i selv kløven. Og masse farger, noe som er gøy:)

Så jeg tittet rundt og kom over kløven Eqdog, som skulle være laget av de samme som lagde Ruffwear. Først tenkte jeg: hvorfor lager de en ny?, Deretter, dette kan være noe. Så jeg kjøpte den- og den var DYR!!!

Jeg fikk på kløven, ferdig stilt inn, og synes den satt bra. Etter en times tur var vi tilbake på butikken, da hadde reimen rundt magen som holder kløven på plass- dratt seg ut. Og Prima hadde satt fast beinet,  og revet kløven rett av hengslene. Jeg bare takket Gud for at ikke beinet brakk.

IMG_4000

Her er kløven, med selen og veskene. Det skulle være nøye utprøvd, og det skulle være laget av samme utstyr som fjellklatrere bruker.IMG_4008

Jeg likte forsåvidt regndekkenet. Dog var det dumt at hvis det datt av, var det vanskelig å finne igjen.IMG_4009

Kneppe systemet var okei, dog gikk også den ene spennen i stykker etter en tids bruk. Og de var ubrukelige i snø. IMG_4010

Kløven var grei nok, litt rar form og jeg ville gjerne hatt andre farger. Men den satt godt, og vistes godt i  terrenget.IMG_4012 IMG_4022 IMG_4028

Den hindret ikke bevegelsene, dog har jeg bare prøvd den i tom. Da hun er for ung til å ha noe særlig i. Jeg har prøvd å ha noe i på en annen hund, og da synes jeg den sank veldig, og kunne være borti skulderparti og ben.

Men som sagt jeg gikk tilbake til butikken,og de mente det måtte være produksjonsfeil, dette skulle ikke skje. Så jeg sa ja til å prøve en ny. Denne prøvde jeg i ca 3 mnd oppimot 45 ganger, i forskjellig terreng, og vær.

Den fungerte tålig greit.

Jeg prøvde den på hyttetur, og du får i matrasjonen, men lite annet, veskene er små. Dessuten var det helt umulig å ta av kløven når den hadde vært med på tur i snø. For alt var stappet fullt av snø, og frosset. Dermed forsvant muligheten til å bruke bare selen-dumt.

Så en dag gikk jeg en tur i samme skog som jeg har gått mest i med kløven, og etter en time så skjedde dette!!!!!

IMG_4031 IMG_4032 IMG_4033 IMG_4035 IMG_4037

Festene røyk, både strikkfestene og stålmomentene. Helt elendig!!!!

Jeg er så skuffa, og dritt lei. Kløven er i mine øyne- TOTALT UBRUKLIG. Hvis du da ikke går med hunden i bånd konstant, og ikke har noe i den. Da er vel hele kløven unødvendig.

Jeg må ha en kløv som sitter godt, tåler litt og rommer litt. Denne faller katastrofalt på alle punkt.

Dette er det dårligste produktet for hund jeg har vært borti på lenge.

Så jeg ANBEFALER DEN IKKE!!!!!!!!! Jeg fraråder deg faktisk å kjøpe den.!!!!

15 kommentarer til “Produktomtale av kløven Eqdog-”

 1. Herregud så dårlig da! Du må gå tilbake og klage, det der skal ikke skje. .. og hvis du ikke får tilbake pengene av butikken så sender du bildene direkte til produsenten! Ikke finn deg I et så dårlig produkt.

 2. Jeg har klaget, og levert den. Men siden det var en stund siden, kunne jeg ikke få pengene tilbake der og da. Saken følges nøye opp. Går så klart til produsenten hvis det blir noe tull.
  Synes bare det er kleint at så dårlige varer blir solgt til så høy pris.

  1. De er hvert
   fall ikke større. Og disse kløvene er nok beregnet på småturer. For større turer, må en nok gå for en større kløv.

  1. Så bra jeg prøvde den, men synes den var veldig stor, og voldsom. Og fryktelig mye reimer. Men er nok en kløv jeg kommer til å sjekke ut igjen.

 3. Så dumt at den var så dårlig :/

  Tenker å skaffe meg en kløv til Tidi, men jeg har null peiling på slikt. Du anbefalte Kennel sin kløv?

  1. Jeg synes Ruffwear sin er den beste jeg har vært borti, og det var jo derfor jeg prøvde denne. Men denne var elendig. Kløven til KENNEL sin er grei, men finn en som passer godt. Lykke med jakten.

 4. Skal du ha skikkelig bra kløv som holder lenge, rommer mye og ligger veldig stabilt og godt, så kjøper du seleverkstedet sin.

  Skal du ha en litt billigere, ganske god kløv som sitter bra, har grei plass i veskene, men ikke voldsomt god plass og syns det er greit med brystplate (jeg er litt usikker på hva jeg syns om det ihft at hunden kan risikere å gå våt på magen lenge etter vassing), gode tilpasningsmuligheter og så langt jeg har prøvd den er den soldig – så gå for nonstop.

  Kennelkløven har jeg fryktelig dårlig erfaring med ifht stabilitet, men mulig den ligger bedre på andre hunder enn min gamle. Ruffwear har jeg ikke noe godt å si om. Hverken med tanke på passform og hvor vekta ligger på hunden eller holdbarhet. Den du prøvde kan tydligvis legges i samme kategori 🙁 Håper du får igjen pengene. Det er jo en bruksgjenstand. Den må tåle å brukes.

  1. Takk for utfyllende svar. Er enig med masse av det du skriver. Non stop synes jeg var veldig overdådig, og fryktelig mye seler, har dog ikke prøvd den over lengere tid. Men bare sele utstyret irriterer meg. Pr nå funker Kennel kløven helt greit. Men skal jeg på langtur, må jeg nok til seleverkstedet.
   Og jeg fikk gavekort igjen, så det ordnet seg. Men har fremdeles ikke funnet den beste kløven.
   PS: kennel kløven ble mye mer stabil hvis jeg brukte sele under, og festet der. Ikke ideelt, men hjalp.

 5. Hei Gyldenlykke.
  Det var veldig trist å høre at du har hatt en så dårlig opplevelse av vårt produkt! Ut ifra dine beskrivelser har du jo hatt flere problemer, noe vi må beklage på det sterkeste.
  Når det gjelder krokene har vi dessverre hatt noen som har knekt, heldigvis er det ikke mange, men noen er nok til at det ikke er bra nok, og vi har derfor byttet produsent på krokene, og kommer til å forsikre oss om at de er sterkere i neste produksjon.

  Når det gjelder stroppene skal vår sele jo være ganske enkel å ta på, da det ikke er mere en to klips som skal festes, den ekstra bukstroppen som følger med er ment som en “sikkerhets” stropp for hunder som har en tendens å rygge ut av selen. Men den skal fjernes mens man bruker kløvsekkene. Ellers blir det fort mye stropper, og klumpete for hunden og ha på.

  Vi vil med dette bekrefte at vi tar din tilbakemelding alvorlig, og at vi selvfølgelig vil kompensere deg for de evn utlegg du har hatt i forbindelse med varen.
  Om du ønsker gi vårt produkt en ny sjanse sender vi deg selvfølgelig en nye sele med kløv kostnadsfritt.

  Har du noen spørsmål må du mere en gjerne kontakte meg direkte.
  Ønsker deg og din firbente venn en fortsatt fin dag!

  Mvh
  Kristian
  EQDOG -Be your dogs best friend.
  kristian@eqdog.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.