Bilder

Sitter og tenker og funderer masse for tida. Masse tanker, om ditt og datt. Er vi gode nok, skal vi satse. Vil jeg, er det verdt det. Klarer jeg å fokusere, holde på verdiene mine, og være god nok både mentalt og fysisk.

Masse tanker, så da tar vi litt bilder i stedet.

montasje4

Zordo koser seg

montasje2

Lisa

montasje3

Billy

montasje4

Prima.

I går gikk vi vi blodspor. Og bikkja gikk knall. Bar dumt at hun har en person hengende i line som ikke orker å gå så fort, ei heller stoler helt på hunden sin. Men ingen tvil om at dette liker hun, og klarer helt fint. Så da må jeg nesten tenke på prøve der også da…….

Nå skal jeg ut å lufte Prima, for jeg må ha flere km til sykle til jobben- vi nærmere oss innspurten.

2 kommentarer til “Bilder”

  1. Litt slitsomt med masse tanker. Håper du klarer å bli enig med deg selv etterhvert 🙂 også er du flink til å ta bilder. Liker situasjonsbildene dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.