Vi koser oss:)

Det er litt stille for tiden. Men det er jo ferie, og det hele er litt roligere.

Akkurat nå er matmor helt gærn, og sliter med nervene, for tror du ikke dekoderen til tv røyk midt under Tour de France- KRISE!!!!!!!

Prima bryr seg lite om at matmor ikke får følge Froome med argusøyne, og synes hun heller kan trene med henne. Så da ble det slik da:)

Gikk et spor her forleden, men med pusekatt som følger etter, og skal gå sporet samtidig blir det tull. Dessuten var det nok litt for vanskelig. Hjalp ikke at drittbikkja selvbelønnet seg selv med en skikkelig kattejakt til slutt!

I dag var vi på rally trening, og fikk en fin fin trening. Og vi er nok klare til kl 1- det er jo litt morro:) Så får vi satse på noen konkurranser i løpet av året. Rally er morro og uhøytidelig, det knirker litt i LP i meg, men alt går:) Prima synes det er fryktelig morsomt, kanskje litt for morsomt….

Det blir mye bading, og jeg kan ikke påberope meg at vi har trent på ro og selvkontroll rundt vann- noe det hele bærer preg av. Hjelpes. Litt teit at frøken gullmynt svelger så mye vann, så etter halv km med svømming så er hun stinn av vann, og jeg tør ikke la henne svømme mer.

Hun er også inni en periode med: nei det smaker meg ikke- så dumt. Da får du ikke mat.

Ellers så rusler vi rundt, og slapper av. ( dog blir det mer avslapning når dekoderen til mor kommer…)

Snart skal vi på kurs, og vi har meldt oss på kurs. Kan bli en artig sommer dette:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.