Tenker litt sånn stille

At hvis alt ordner seg, og ja jeg føler jeg er litt kjepphøy når jeg skriver dette.

For hvis jeg i løpet av året klarer to kl 1 1.premier så klarer jeg å få tittel LP1.

Hvis jeg klarer å få to napp til i kl 2 Rally, så har jeg tittel RL 2.

Da har jeg tenkt å bruke første del av neste halvår til å lære inn rally kl 3, og folk sier at det er et kjempesprang hva som kreves der i forhold til kl 2. Så der vil jeg bruke lang tid på å lære inn. Jeg har noen få skilt inne, og det mest for tull og tøys.

Jeg har også tenkt å lære inn kl 2 i LP. Jeg har ingen av de nye øvelsene inne kl 2, og det tar tid å lære inn.

Arilekjandivtur142_zps36fd761d

Vi vil faktisk begynne litt på nytt igjen i begge grenene, skummelt og spennende.

OG det er jo meldt nye regler i både rally og LP til 2017- så kanskje vi får flere overraskelser enn vi hadde forventet.

Men det er sånn jeg tenker nå. Og med uviss løpetid som kan spolere mye, er det uvisst hva vi rekker.

Jeg tenker også litt sånn. Bikkja mi er snart tre år- jeg har noen år igjen å klare ting på.

Snart er det lydighets cup, blir spennende. Og vi har snart klubbmesterskap i rally- det er spennende- gosj.

Kjenner at denne våren har vært hektisk, gleder meg faktisk til litt fri.

Her  og nå er vårt største problem varmen- vi sliter begge to. Jeg sliter med varmen, og blir slapp og kvalm. Prima sliter med at hun fort blir fryktelig varm, og mister matlysta- det er dumt når jeg prøver å henne opp i vekt- og bygge muskler.

Men kos dere videre i våren( som nesten er sommer)

 

2 kommentarer til “Tenker litt sånn stille”

  1. Synes du er flink jeg, du skriver godt og du jobber bevist med det som er problemer. Og som du selv sier, det er godt for andre å lese at flere har det sånn. Høres ut som spennende planer for året og neste år. Lykke til på kommende konkurranser/cuper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.