Tips og råd

Første rådet:

Ikke la hunden svømme, eller leke i vann med sele eller langline.

Jeg har aldri latt mine svømme med langline, men jeg har latt de bade med sele.

Jeg har selv erfart det med Prima, se bildet under, og heldigvis klarte hun å gnage seg fri, vi var heldige- jeg var dum. Jeg har lært. Derfor kommer jeg også nå til å være kjempeforsiktig med badevest på hund under bading.

13495024_10157057521055174_5610551626214247630_n

Det gikk godt, men vi er en lærdom rikere.

Jeg har også i det siste lett rundt på nette etter filmer og blogger som kan inspirere meg. Jeg legger til noen filmer, som jeg jeg selv finner inspirerende, kanskje dere har noen tips til meg- gjerne svar i kommentarfeltet.

 

 

 

 

 

Én kommentar til “Tips og råd”

  1. Oi! Her ser det ut som du og hunden har hatt litt flaks ja. Viktig tips!
    Vår eldste hund ramlet i elva som valp, så her er det ikkje mykje bading, dessverre, men dette skal eg absolutt ha i bakhodet om yngstemann oppdager bading!

    Mykje nyttig informasjon her! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.