2 thoughts on “Ta vare på de gode ting her i livet”

  1. Jeg skrev en kommentar på WordPress-bloggen din, men tilfelle du ikke ser den, så håper jeg du tar en kikk. Må si takk for at du er så åpen og ærlig som du er, og at du inspirerer så mange der ute. Du har allerede inspirert meg videre, og jeg må følge bloggen din videre uansett. Jeg klarer ikke lese gjennom alt for alle år tilbake om dette med konkurransepsykologi, konkurranser osv., men gi meg gjerne gode råd på linke fra bloggen din som du mener jeg burde lese!

    1. Hei
      Jeg svarte på den gamle også, men svarer her også. Tusen takk for fine ord, det varmer og rører. Hvis du ser på stikkordene til høyre, så trykke på konkurransepsykologi og mentaltrening, så kommer du til de innleggene. Og masse lykke til fremover, dette klarer dere sammen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.