16 desember

Jeg synes det er så dumt at en herlig hunderase som Golden retriever blir framstilt så utrolig dårlig på en så kjent kanal, hvor veldig mange vil se det.

Jeg snakker om Snøfall. Jeg elsker den serien, utrolig fantastisk laget. Stemningen, og fargene som speiler så veldig de ulike verdene. Menneskene som er onde eller dumme fordi de misforstår, eller ikke føler seg verdsatt. Ja da det er litt langtekklig, og det er til tider veldig stereotypisk- men det er koslig og fint laget.

Det som irriterer meg mest i serien er Casper. For Casper er en tung, slapp og giddalaus retriever. Kanskje ikke giddalaus, men han virker ikke særlig krevende, eller levende. Og man trenger ikke fremstille noen raser på den måten.

En hund uansett trenger mer enn: ligge på gulvet, ligge på gulvet i butikken, ligge på gulvet ved siden av et barn osv. Leke litt med pinner sammen med barn. Og få gå til og fra en butikk. Hunder trenger så mye mer, og det viktig at folk får vite dette. Er redd for at dette bare fører til flere som vil ha slike snille hunder som er så rolige.

I mine øyne er de ikke rolige, de er pasifisert!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.