20 desember

Kom over denne artikkelen, og synes den var veldig spennende. Her fikk jeg noen tanker jeg må tenke nøyere over. Mye spennende tanker.

Dette er bare skrevet av, og tar ikke med alle punktene:

Ting som mentalt sterke mennesker IKKE gjør:

 1. De synes ikke synd på seg selv: De bruker ikke tid på synes synd på seg selv, og pleie de negative sidene. I stede er takknemlig for det de har.
 2. De gir ikke opp seg selv/ eller sin styrke/kontroll: De tar tak i livet sitt, og tar kontrollen over livet sitt og seg selv. De gir ikke fra seg livet sitt, og sine meninger til andre, eller lar andre kontrollere/styre de.
 3. De tar imot forandringer: de vet at forandringer kommer til å skje, og tar imot dem i stedet for å skyve dem fra seg. De jobber seg gjennom forandringene
 4. De fokuserer ikke på hva de IKKE kan kontrollere: De jobber heller med hva de har, og kan, og kontrollerer og tar det derfra.
 5. De er ikke så opptatt av å behage andre: de takler fint å si nei, ikke ville noe, gjøre andre ting som ikke alle andre vil, og bryr seg ikke så mye om hva andre mener om dem.
 6. De er IKKE redde for å ta kalkulerte risker: de tenker heller nøye igjennom hver risiko og ser hva som kan gjøres.
 7. De ser seg ikke tilbake. Det som er gjort er gjort, og kan ikke gjøres noe med. Men en kan lære av hva en har gjort, og dra erfaringer av det så en ikke havner i samme situasjon igjen.
 8. De gjør ikke samme feil om og omigjen.De lærer av sine feil, vurderer sine feil, og ser an hva de kan gjøre neste gang i samme situasjon.
 9. De gleder seg over at andre lykkes: For hvis de er så fokusert på hva andre klarer, så glemmer de å jobbe med hva de selv skal klare- de må beholde fokus
 10. De gir ikke opp etter første feilsteg, el. De prøve igjen, vurdere, evaluerer og gjør forbedringer og prøver igjen.
 11. De er ikke redde for å være alene, og trives med seg selv, og har ingen problemer å være alene, og gjøre ting alene.
 12. De føler ikke at noen/verden skylder dem noe. De er ikke sure på andre for at de ikke lykkes.
 13. De forventer ikke resultater med en gang, de ser ann, lager planer, vurderer og evalurer veien til målet der fremme.

Du kan få kjøpt boka her:

 

https://www.amazon.com/Things-Mentally-Strong-People-Dont/dp/0062358294?tag=bisafetynet-20

Her er link til hele artikkelen, mye spennende her:

http://www.businessinsider.com/mentally-strong-people-2015-11?utm_content=buffera4616&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&r=US&IR=T&IR=T/#3-they-dont-shy-away-from-change-3

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.