24 desember

Sangen er nydelig, men jeg er så uenig i teksten. Man kan velge ny familie, man kan velge hvem man vil kalle familie, nei man trenger ikke tolerer alt fra familie, det er lov å være skuffet, rasende, hate og sørge over familie. Man kan velge sin egen familie, og sitt eget liv.

Mitt hjerte går ut til alle de barna som nå går inn i sitt livs mareritt- de som nesten håper å dø så de slipper å gå igjennom det de nå skal. De som er redde, såret, gruer seg og føler seg uelsket og uønsket. Jeg ber om at de får styrke, at de får hjelp at de møter mennesker som bryr seg, og ser de. Mine ønsker er at i løpet av jula så får de hvertfall et blink av lykke, en åre av fred og ro. Et lite pustehull. Vit at det går over, vit at du klarer det, vit at det finnes mennesker dere ute som er annerledes. Vit at når du er klar for det, og har mulighet for det- så velg annerledes, velg din egen famile.

Så julens bønn fra meg, er: ta vare på de som trenger det, gi julefred til de som trenger det aller mest- de aller minste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.