Godt nytt år alle sammen

og takk for det gamle.

Takk til alle dere jeg har trent med. Takk for hjelp, støtte, og fine ord. Dere er gullegode. Takk for at dere ser meg, og ser oss som en ekvipasje.Takk for all hjelp med pirking, eller bare kommandering. For kjøring, og hjelp med utstyr. Ved å heie, og ha tro på oss på stevner. Jeg har lært masse, av dere, med dere og av dere. Dere er viktige for at jeg og Prima skal lære oss ting, og bli bedre.

Så en takk til instruktører, takk for fine kurs, fin lærdom, fint opplegg, og at en lærer noe nytt hver gang. Takk for at dere ser oss, at dere hjelper til og at dere er vennlige og forståelsefulle. Takk for at dere deler av deres erfaring.

Så til dere som jeg tross alt lærer av, dere som trener totalt motsatt av meg, eller bruker vold i hundetreningen, eller er ufine generelt. Dere lærer meg at slik vil jeg ikke bli, og styrker troen min på at gjør det det som er best for oss.

Takk til dere som holder stevner, dommere og annet personell. Takk for at dere er høflige, vennlige, rolige og gjør en god stemning på stevne.

Takk til NSB- jeg har kun positive erfaringer med dere( dog lite erfaring) men en veldig hyggelig opplevelse å ta hund med tog. Takk for det. Takk også til de få gangene jeg har hatt hyggelige opplevelser med andre kollekektive tilbud.

Takk til Sørlandets hundehall, du er har trolig reddet treningsiveren min, takk for at jeg får et sted jeg kan være varm i de kalde, eller regnfulle tidene. Takk for lekene, og maten vi kan kjøpe der. Takk for tilbudet- kan vi drømme om svømmebasseng????????

Takk til klubben som er flinke til å engasjere, støtte og finner på mye gøy og morsomt.

Takk til oppdretter som gav meg sjansen med denne hunden.

Den største takken går til Prima selv. Jeg tror ikke du vet det, men du er livsreddene, gullklump, kjærlighet i hele ditt vesen, varmepute, gråtepute, verdens beste treningskamerat og verdens beste bestevenn!

Nå ser vi fremover mot 2017

 

2 kommentarer til “Godt nytt år alle sammen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.