Hvor hen vi går i li og fjell……

Ferien er påbegynt, og vi feiret med å dra på fjelltur- det beste som finnes.

Vi fant en fin løype, og hadde en strålende tur- det er så godt med slike dager.

Prima gikk med kløv, og det fungerte helt fint. Jeg bruker sele under, og den eneste jeg har som er lang nok til å stikke utenfor kløven er non-stop sin- men den fungerer ikke på Prima. Feil trykk, noe som fører til mye pesing. For Prima jobber når hun er i sele, okke som.

Prima vil bade, men jeg lar henne ikke bade med kløv. Hun har ingen hemninger, og skjønner ikke når nok er nok.Jeg vil helst ikke at hun går med bløt pels, sele og kløv- sånt blir det lett gnagsår av.

Det var så utrolig vakkert her. Vi snakket om å dra opp en kveldstur, tenne bål og se etter nøkken:)

Vi hadde med en kjekke og mørk herremann- tror han storkoste seg på tur han med. Det er så koselig å gå tur med venner, kilometerene blir kortere, og veien blir gildere:)

Vi kom frem til stedet vi skulle raste. Der har noen satt opp en hytte,og en steinhelle- perfekt til å spise lunsj.

Vofsene fikk litt tørrfisk som snacks, og koste seg i lyngen der vi spiste. Det var lett overskyet, solen kom etterhvert. Det var stille, lyngen var kommet, fargene var intense og vi var helt alene- for en luksus!

En veldig fin og lærerik tur. Her feks sto det om varden vi gikk forbi. Vi gikk også forbi en gammel gård, og der møtte vi faktisk en som hadde bodd på denne gården  før. Som guttunge hadde han gått i disse skogene for å komme seg til skolen. Tror ikke  mange unger hadde gjort det i dag. Men han sa det selv: det var en annen tid, og en annet levestil.

Det var en utrolig koselig, herlig og fin tur. Vi var ute i mange timer,og det ble mange kilometer men det var innholdet som gjorde turen. Fantastisk, håper vi kan gjenta den!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.