Årshjul

https://plandisc.com/nn/maler/

Det er dette jeg snakker om. Å lage en plansje eller plan over hele neste år- og siden det er hundeblogg så gjelder det jo hundetrening m.m.

Jeg har ikke prøvd det, jeg har synes det virket veldig voldsomt. Men jeg lurer på å lage et for neste år, hvertfall prøve- se hva jeg kan plotte inn- hva jeg forventer av oss i løpet av et år.

Relatert bilde

Dette er et tålig detaljert årshjul. Noen har også tatt med mnd og uker, jeg får se hva jeg gjør.

Bilderesultat for årshjul mal word

Her er et mye enkler i utforming.

Jeg kommer til å lage mitt for hånd, og fra bunnen av. Jeg må bare finne utav hvordan jeg vil ha det, og hvordan det skal se ut. Ikke sikkert det blir et årshjul- kanskje det blir for overveldene

Bilderesultat for årshjul mal word

Denne likte jeg, men jeg tror kanskje den passer best for halvårsplan eller månedsplan.

Jeg får se hvor jeg ender opp- kanskje jeg tar et halvt år med fri.

Det er jo noe jeg har vurdert lenge. Så får vi se, kanskje jeg bare tar fri fra LP og Rally, og driver med noe helt annet. Akkurat nå skal jeg bare nyte adventen, jula og la alt annet bare ligge.

Prima synes hannhunder er topp, og innhalerer hannhundpiss som en misbruker på lim. Alle hunder er potensielle maker.. tjohei. Å høre etter, gå pent eller sitte er borte vekk fra vokabularet til Prima.  Hadde jeg vært lur/dum hadde jeg latt ho løpe litt fritt, så kunne jeg tjent litt penger på doodler el på nyåret en gang. Det er jo alltid litt skranten i kassa da….

Bruker dere plan i treningen deres?

4 kommentarer til “Årshjul”

  1. Jeg synes planlegging er sinnsykt gøy, så jeg skal lage sånne hjul til neste år:D Spørs om det blir til alle tre, er jo ganske krevende, men vi får se:) Hadde et i år, som jeg tegnet på papir selv.

  2. Faktisk ikke tenkt på, bare hatt planer i hode. Men smart å få de ned på papiret og i et hjul var lurt. Det tror jeg faktisk at jeg skal prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.