Jula er kommet

Jula er kommet, og treet står der og glitrer, maten smaker godt, og en spiser alt for mye. Og en får masse gilde gaver, og i år fikk jeg faktisk alt jeg hadde skrevet opp på ønskelista:)

Julemorgen hos oss begynner med at barna får julesokken, og den inneholder masse rart, men det beste er nok julemagasinene. I år var jeg eneste barnet hjemme, så jeg fikk alle julebladene- å herlige morgen.

Evy Debbie Belinda Johnsen sitt bilde.

Jeg elsker å sitte å lese julebladene, og jeg ler like godt av Pusur, Håret og Knoll og Tott bla. Så fikk Prima en morratur med far, og etter en koselig frokost var det tid for meg tradisjon- nemlig Tre nøtter til Askpott:)

Og jeg elsker stemmen til Risan, særlig når han er læreren:) Kvelden før hadde vi som alltid sett Hovmesteren og Grevinnen, og ja jeg ler hver gang av mr Pomeroy.

Så var det å gi vofsen en god tur, ho storkoste seg ho. Vel hjemme var det jo tradisjonen med kaffe og kake, gaver og middag til slutt. Fin kveld, tilogmed Prima synes det var stas. Gaver var gøy. Ho fikk mye bra. Godteri, halsbånd, og flere baller- de var kule. Her er Prima klar for jula med kosedyret sitt Wencheelg

Evy Debbie Belinda Johnsen sitt bilde.

På kvelden fikk mi besøk av flere som ville feire jul- åh så stas. Prima elsker jo en fest.

Første juledag var rolig og koselig. Fin morratur med Prima, deilig å gå andre steder enn det enn er vant til. Så mens jeg så på svensk hestesport fikk Prima en joggetur- deilig:)

På ettermiddagen hadde vi pinnekjøtt, og det er jo det jeg liker best. Og det likte Prima også, ho klarte å stjele ben og fleskrestene. Ho ble proppet med asparges, og det har vært en urolig natt for flere- men jeg tror det har gått bra. Er ikke vant til stjelePrima…

På kvelden hadde vi en koselig filmkveld med både Notting Hill og Pretty Woman- kan de jo nesten utenatt:)

I dag var det lang frokost med masse godt, Prima fikk tur, jeg har sovet litt ekstra og pakket så vi tuslet hjem i ettermiddag. Imorra venter jobben, og så kanskje jeg skal shoppe litt på salg.. vi får se.

Håper dere har hatt en fin jul. Kos dere videre i romjula

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.