Forskning å sånn….

Det har vært forsket mye, og pratet mye om at du selv kan endre din egen måte å føle deg på med hvordan du oppfører deg.

Hvis du feks føler deg liten, oversett, underdaning, osv… så sies det at man kan med visse Power Pose forandre hvordan man føler seg.

Så til stevne om en stund så kan jeg visstnok sprade rundt med armene i været, stort smil og bare ved å gjøre dette så skal jeg visstnok føle meg uovervinnelig, og kan øke min egen prestasjon med opptil 20%.

Vi ser jo disse idrettsstjerne og andre kjendiser- ofte har Power Poses.. og ofte et dominant kroppspråk. Men kommer det av “stillingen” de har, eller har de faktisk tenkt seg til det. Dette har vært forsket på i flere år, og vært en stor story i flere miljøer…… og som mye forskning….

 

Det er ikke noe sannhet i dette. Eller det viser nyere forskning som er bedre dokumentert. Men hvem vet?

Og når vi hører at ca 70% av all forskning ikke er grundig nok, eller dokumentert nok, eller bare er teorier( som selges som sannhet) så bør vi kanskje bli mer kritiske?

Det sies også at ( via forskning) at hvis en lyver, så tar en seg ofte på nesa…

Så hvis jeg foran stevne sprader rundt med armene i været, men samtidig har en rennende nese jeg stadig må snyte el- hva skjer da??;)

Men en må gjerne prøve, kanskje det funker:)

Kjenner nå at nervene virkelig har tatt meg… så jeg innser at jeg virkelig må ta tak i dette. Slutte å skylde på alle, og ta et grep om egen situasjon- det er jeg som har puttet meg selv i den.

(idiot)

Så nå er det trening hver dag  små økter med en god treningsplan.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.