Detta går veien

Nå har jeg meldt på utstilling- ja du leste riktig.. min lille gullmynt skal på utstilling. Det blir en veldig nytt og rart- og jeg gleder meg ikke det minste. Jeg er der kun for å håpe på å en gul sløyfe. Det er det jeg trenger.

Jeg møter folk som stiller ut, og de sier: herregud alle kan få gul sløyfe.. har nesten aldri sett noen få gul sløyfe jeg.

Eller: hallo har du en hund som ser normal ut så får du uten problemer gul sløyfe.

Det er bare det at disse folkene har vanlige rase, og ikke litt mer delt sånn som golden er.

Sist gang jeg var på en NKK utstilling- jeg var der bare for å kikke på bla LP. LP ringen lå rett ved siden av golden ringen- så jeg stilte meg opp for å kikke litt på de også. Da kom det en dame bort til meg og lurte på om jeg skulle inn i ringen, svarte nei på det- da kom det fra damen: jommen godt du ikke drar den bastarden inn ringen. – KOSELIG.

Så jeg gleder meg ikke, noe som er litt trist for jeg likte faktisk en gang for et århundre siden å stille hund.

Til helga skal jeg på stevne… og jeg kjenner jeg driter litt i det også. Jeg går inn med innstillinga at jeg skal øve på å diske.. så får det bli som det blir.

Så får vi håpe “den stygge bastarden” får gulsløyfa si…

4 kommentarer til “Detta går veien”

  1. Off, utstillingsringen er veldig spesiell… Fra alle andre hundesporter har jeg så gode erfaringer fra hyggelige dommere som ønsker å rekruttere nye til sporten og som oppmuntrer nybegynnere som ikke får det helt til første gang. Men utstillingsdommere! Kjempespesielle! Det er jo så viktig å oppmuntre oss med brukshunder til å komme oss i utstillingsringen også. Så når jeg skal i utstilllingsringen er det bare å psyke seg opp, overhøre alle stygge og merkelige kommentarer fra sure dommere og konsentrere seg om å stille hunden sin best mulig 🙂

    1. Jeg likte utstilling jeg, dengang jeg hadde riktig hund og rase. En gleder seg ikke like mye når en hører andre som opplever at dommeren ler rått når du kommer inn i ringen med din hund. Jeg har også masse tanker om hvor lurt det er å dele en rase.. men uansett så er ikke noen tjent med at en aktivt går inn for å snakke nedsettende og sårende om andre.

  2. Jeg kjenner ikke til golden, men synes det er ufint av folk å si sånt uansett. Det er noe som heter folkeskikk som folk vist glemmer hjemme noen ganger. Jeg håper du får sløyfa du trenger og en fin dag uten stygge kommentarer – for det hører ikke hjemme noe sted, hverken på nettet eller i real life. Jeg heier på dere 🙂

    1. Tusen takk. Nå har jeg blitt så galen at jeg har meldt på en utstilling til.. Kryss fingrene litt ekstra for oss den helga:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.