Produktomtale av varmepose til hund

Det hele begynte med at Prima skulle være med på teltur i høst, og det kunne bli kaldt på natten. Jeg vurderte heldress, men makan til søndelig vofs har jeg knapt sett- det likte hun ikke.

Jeg har vurdert Jægerens hvilepose, men den var grævlig dyr. Så jeg lette etter et annet alternativ.

Bilderesultat for jægerens hvilepose

Jeg fant denne:

Hurrta Outback Dreamer

Hurtta Outback Dreamer

Prisen var helt i dyreste laget, men jeg tenkte jeg prøver.

Jeg fikk den, og den virket først veldig bra, så oppdaget jeg noen feil med den.

Først og fremst, Prima er ikke overvettes begeistret for den- dumme dyr. Den er stor nok, men ikke så stor at hele hunden blir dekket. Og det jeg savner aller mest er at det ikke er lukking i halsen, dermed er det lite som gjør at hunden holder seg der. Det er vel lukkingen som gjør at jeg liker den minst, det bare irriterer meg. Så jeg vurderer å selge den, og heller kjøpe en Jægers.

Men den holdt god på varmen, var lett å rengjøre- og den var enkel å få med seg. Men det er nok desverre ikke noe jeg anbefaler å kjøpe.

8 thoughts on “Produktomtale av varmepose til hund”

  1. Produktomtaler er så artige å lese! Utrolig informativt og fint skrevet, jeg lærte masse, og vurderer selv kjøpe en varmepose til Molly, så midt i blinken å lese for meg! 😀

  2. Så kjipt at den funka så dårlig! Vurderte den sjæl for en stund siden, men endte på jægerens siden jeg får snørt sammen flere hunder oppi på en gang. Ser nå at jeg kan være glad for at jeg tok den fremfor hurtta sin 🙂

  3. Har Jægerens og hatt det i mange år. Brukes på jaktturer og er super fornøyd. Veldig greit at den kan snøres igjen, vindtett og deilig med fleece i bunnen. Tar liten plass i sekken og tåler bruk. Har hatt min i 15 år og den er fortsatt fin. Har en nyere også (har to stykker siden vi har to hunder, de har hver sin) og veldig fornøyd. Koster litt, men du har den lenge. Veldig kjekt med produktomtaler, så slipper vi andre bomkjøp :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.