Magesjau og dyrlegebesøk

Helt siden Ag helga har Prima hanglet med magen til og fra.

At hun var litt vill i magen etter en slik helg, med så mye party er jo ganske velkjent- så jeg gav  litt ris og så det ann. Og litt bedre ble det, men ikke helt som vanlig.

Da fikk matmor den gode ideen at bikkja hadde nok orm/makk- så makkur ble gitt. Og midt oppi dette så kom jo de forbanna fugleloppene- og den tobente er jo såklart allergisk…….

Så da fikk den tobente den lyse ideen at vi gir Bravecto- det hjelper mot alle kryp.

Og siden Prima alltid blir vill i magen av Bravecto så tuppet vi på med litt Zoolac og ris. Så det virket fint… helt til vi skulle prøve normalt foring igjen…  For visst hun ikke fikk mat jevnlig, så kastet hun opp galle.

Så etter en drittsøndag, og en ganske dritt mandag. Så begynte jeg med Zoolac igjen… men kom allikavel hjem til dritt i stuevegg, kjøkkendør, gulv og sofa i går etter jobb. Da begynte vel den blonde tobente å skjønne at noe ikke var helt rett i prinsessemagen.

Det var da jeg begynte å tenke litt etter og tenke at det jeg hadde gjort, trolig ikke var så lurt.

Prima mener at jeg prøvde å ta livet av ho…. så ille var det ikke.

Men det er absolutt IKKE lurt å gi ormekur og flåtmiddel samtidig- noe jeg egentlig burde tenkt på.

Men nå var jo skaden gjort, så idag ble det dyrlegen etter en tur på morrakvisten. Jeg skulle på bæsjejakt- og tenkte det funker sikkert gull- ho har jo holdt på non stop til over midnatt.

Men Prima var i uforskammet godt humør, fin tur ble det- ingen skatt å hente hjem. Prima var i så godt humør at jeg vurderte å droppe dyrlegen, men det er vel det jeg har gjort i nærmere to uker nå- så jeg fikk time.

Heldigvis har vi fine venner som kan hjelpe med skyss, og hjelpe med Prima.

For Prima var i virkelig humør igjen- ho og hei- så utrolig kult å være hos dyrlegen- her var det fest. Det føltes litt nytteløst å si at hun har vært ganske slapp….

Så mens vi ventet langs radene, og Prima sjekket ut hver gjest- lurte jeg på hvorfor det ALLTID er sånn- at når en skal til dyrlegen så er bikkja frisk som en fisk!!!(fisk og fisk, men hund da)

Men vi kom inn, og det var som jeg trodde- jeg var synderen. Det var Prima kjempefornøyd med. At noen endelig skjønte for et naut ho har til eier…

Prima var øm i magen, på den siden som tynntarmen lå.. så var ganske typisk.

Så etter litt formanninger( jeg har lagt det på minne) ble det kur med Promax og Zoolac, små porsjoner med ris og rått. Minst mulig stress(hahahha.. ikke lett) ikke trening(buhu), og vanlig mosjon(yes).

Ho hadde gått ned 1,5 kg, noe som ikke gjord noe særlig for det var utstillingskondisjonen som røyk:)

Så idag blir det hviledag, så tar jeg en fin lang tur imorra..

Gleder meg til fine dager med Prima:)

 

 

Én kommentar til “Magesjau og dyrlegebesøk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.