Trening i sol og regn

I går dro vi utover til Hove. Var min og Primas første rallytrening ute. Jeg gledet meg, skulle  bli deilig å få trent litt.

Det ble mildt sagt varierende vær utover i treningsøkta. Grusbana som var fin og tørr når vi begynte med økta, ligna litt på et veldig sølete svømmebasseng. Så mens andre sto under en markise tok vi en runde i pøsende regn. Prima bryr seg ikke om regn, og fungerer mye bedre i regn enn i værmt vær- som vi sier her på Sørlandet.

 

Det var en Elite bane, og den største utfordringen var som forventet snurringen i øst og vest, og det jeg ikke så komme- hinder. For etter ag kurset hadde jo Prima lært seg at det var jo bare å gønne på- så ho forsvant lissom bare hun. Særs fornøyd med seg selv…

Vi pratet litt om det, og da fant Prima ut at det funket å høre på mor…. på et vis…

Det var mye bra, og mye som har gått i glemmeboken. Og de små tingene var litt rustne. Hun var høy alle gangen vi trente, og jazzet seg fort opp- så her er det bare å ta tak i det.

For det er kjedelig og unødvendig å miste poeng for at hunden hopper og fjoller ved din side, og ooooops der har du minuspoeng for kontakt..

Men det var utrolig deilig å trene igjen, og være litt sosial- det er deilig å få være litt med andre. Det kan bli litt stusslig å trene helt alene som vi som regel gjør.

Nå gleder vi oss til neste trening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.