Bokomtale Han om Hund av Helge O.Svela

 

Boken slik den ser ut etter gjennomlesing:-)

Jeg fikk boken i bursdagsgave av min bror, herlig det var en bok jeg har kikket  og vurdert å lese selv. Noe som var enda gøyere var dette:

 

Hilsen fra forfatteren selv, kjempestas:)

Så til selve boken.

Den føyer seg pent inn i rekken av flere fagbøker som er kommet ut i det siste, lignende feks: Hjernen er stjernen, Sjarmen med tarmen osv

og det er absolutt ingen feil med dette, det er fagbøker som er komprimert og gjort lettere for lekmannen, altså de som ikke er fagpersoner på feltet.

Denne boken er intet unntak, og er lettforstålig og lettskrevet. Den dekker allikavel de store og viktige spørsmålene omkring hunden og dens liv.

Det er ingen tvil om at forfatteren er god til å skrive. Han har også gjort dyktig og grundig research til boken- det merkes. Han drar også inn varierte undersøkelser, og tester av forskjellige mennesker , med  motstridene meninger. Det gjør boken mer interessant. Det er virkelig mye vi ikke vet om vår beste venn. Boken har  personlige deler igjennom boken, som gjør boken mer personlig, og gjør at man føler at denne mannen virkelig liker det han skriver om, og skjønner hundefolk.

Dette er en bok jeg virkelig anbefaler, og som har gjort det kunstverket å få tung fagmatriell om hund til å bli en veldig fin og god hundebok for alle hunde elskere.

Anbefales på det sterkeste, årets beste hundebok i mine øyne. Fin fin julegave til enhver hundeelsker

 

Boken før jeg leste den:)

Prima anbefaler den også

 

2 kommentarer til “Bokomtale Han om Hund av Helge O.Svela”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.