Tanker i mørket

Vær rettferdig mot hunden din.

Det gjelder på flere plan.

vær ærlig mot hunden din, og vær ærlig mot deg selv.

hvis du ikke har kjemi mot hunden din, eller ikke liker hunden din- så vær ærlig på det. Kanskje du må tenke litt over om dette kommer til å fungere, kommer dere til å få bedre kjemi etterhvert?

når du roser hunden så gjør det med hele deg, vis det. Er du glad for at hunden gjør noe rett,så vis det. Vær helhjertet i rosen.

Vær like ærlig på feilmelding eller andre tilbakemeldinger, ikke feilmeld hunden hvis den ikke forstår hva den skal gjøre- hjelp den så.

vær ærlig i hundeholdet ditt.

Er det greit å ha en huskey hvis du bare vil  ligge på sofan?

Eller er det greit med en chow chow hvis du vil trene LP.

Jeg tenker mye fremover pga noe som har endret seg, og vil kanskje endre hundeholde mitt. Er jeg villig til det? Er det det beste for meg og Prima.

Ble hundeholdet ditt slik du ville ha det? Har du forandret hundeholdet ditt for å tilpasses hunden?  Er det ærlig og redelig ovenfor hunden? Er det bedre med omplassering? Hvorfor  og hvorfor ikke?

Hvem bestemmer hva som er best for hunden?

Jeg ser en trend i samfunnet at vi mennesker er blitt egoistiske i være følelser ovenfor hunden- vi kan påføre den mer lidelse og forlenge lidelse for vi ikke orker å være uten. Vi elsker de for høyt til å slippe taket- er det ærlig mot en skapning som ikke kan kommunisere alt til oss?

Bare noen tanker i natten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.