Bokomtale

365 fystraning med hunder av Britta Agardh

Jeg bestilte denne boken, da jeg følte jeg ikke hadde en hundebok som tok for seg akkurat dette. Det med holde hunden i fysisk aktivitet hele året.

Boka er dyr, men verdt prisen. Her får du mye for pengene.

Den begynner med teori, ganske dypgående teori om kroppens muskler og oppbygging i kroppen. Den tar for seg de enkelte musklene, og hva de gjør for kroppen.


 Hun var veldig opptatt av at vi må bli mye flinkere til å trene hunden fysisk,  til hva vi forventer av den.Oppvarming og nedvarming var også gjennomgående i boken.  Det er viktig å trene de muskelene hunden trenger i akkurat din hundesport. AG og lydighet m.m trenger helt ulike treningsformer for å oppnå optimal utnyttelse av hunden. Tren hunden din til hva den skal oppnå.

Så tar hun for seg hvordan du kan trene opp musklene i hunden din, hvorfor og hvilke øvelser som hjelper.

Du går også spesifikke treningsplaner for hvordan du kan legge opp treningen til din hund på dens nivå. På slutten av boken får du veldig fine illustrasjoner og tips til øvelser du kan gjøre med hunden din for å styrke spesifikke muskler.

Ting som drar ned, tegningene i boken er ikke av de beste- men er ikke noe problem du kan finne de på nettet eller i andre hundebøker. Hun har også noen ord feks bål som jeg ikke fatter hva er, og hva er forskjellen på vektmansjetter og power band? Men ellers er dette en gjennomgående god og grundig bok om hunder fysiske forstring. ANBEFALES!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.