Veldig koselig søndag

Hatt et topp opplegg idag, tre lydighetsdommere har laget en treningssamling- og invitert de som ønsker å trene lydighet:) Kjempestas.Vi gikk igjennom de fleste øvelser, og vi fikk tilbakemeldinger på hva dommeren så, og hva vi burde huske på. Kjempegreit. Det blir også litt mer ufarlig med dommere i slike settinger. Var veldig koselig stemning, og veldig bra nivå i alle klasser. Takk igjen til dommerene som tok seg tid med et smil. Takk også til Sørlandets Hundehall for lån av plass.

Ble litt bilder, så her kommer et bilderas. PS: hvis dere kjenner navn eller hund, gjerne tagg eller si ifra til vedkommende. Bruk gjerne bilden, men skriv fotograf!

fotograf: edb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.