Flott

Hei

Prima her, nå får jeg ta litt kontroll over ting og tang her i huset, for nå er lissom alt blitt så flott.

Det hele begynte med at jeg fikk en kjempefin godbit, skikkelig nam nam var det. Den skulle hjelpe mot flott-ble litt forvirret. Skulle vi ikke ha det flott liksom?? Ble litt betenkt. Men det ble ikke noe særlig mindre flott lissom. Jeg koste meg i skogen,fikk bade litt, var på tur hadde det kjekt.

Så skjedde det!

Jeg lå og koste med matmor på sofan, hadde blitt puttet godt innunder pleddet, lå med hodet i armkroken- matmor pratet så fint i øret mitt. Plutslig så knurret mamma fra strupen, ble helt stiv i kroppen, og rykket ut noen hår på hodet mitt- hjelpes hva skjedde lissom??? Plutslig ble jeg dyttet hardt ned på gulvet, og mens jeg lå der og summet meg- ser jeg matmor gjør seg klar til å hive seg over meg- mens hun freser- FLOTT! OG atter en gang så drar ut noen hår av den fine pelsen min. Så marsjere hun bort til kjøkkenet og vil plutslig drikke fra krana.

Helt ærlig, jeg skjønner ikke helt hva som er så FLOTT med dette?

Jeg beklager å si det, men dette har desverre skjedd flere ganger i løpet av den siste tiden. Det er som matmor blir forvandlet. Det er ikke særlig FLOTT for å si det mildt.

Så hvis noen kan hjelpe matmor er det fint, hilsen ganske sliten Prima, som ikke har det fullt så flott som før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.