18 minner fremover

Nå er det 18 dager til Prima blir 6 år, det er helt vilt å tenke på. Disse dagene skal nytes og feires. Jeg vet jo faktisk ikke om det blir en syvende årsdag å feire. Dog alt ser veldig bra ut per nå.

Men jeg tenkte jeg skulle fremover legge ut virkelig gode minner jeg har fra livet med Prima så langt. Vi har mange minner,og jeg har nytt tiden med ho.

Mitt første minne skal være fra når vi klarte championatet i RL.

husker jeg var helt i sjokk når jeg innså at vi klarte det. Jeg gråt, klemte og snørra på de fleste rundt meg. For meg var det enormt stort, vi hadde klart et mål jeg hadde jobbet hardt mot.

Fra når vi begynte med rally, og det gikk vilt for seg med hopp og sprett, noe vi bare skulle holde på med bare for gøy. Tviler på at folk var særlig imponert der vi for fram, i hui og hei. Dette var gøy og fjollete. For Lp var for vanskelig og krevende akkurat da.. Jeg skulle ikke konkurrere, skulle bare ha det som avveksling. Noen år senere satt vi med championatet, og vi hadde klart et av de hårete målene våre.

Var jo også ekstra gøy at vi klarte det for en dommer vi satt pris på, og som har fulgt oss litt oppigjennom.

Jeg tar også med meg når vi klarte 200 p i KL i rally Elite, for Trude Aas- kjempestas og en milepæl i vært konkurranseliv.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Takk for at du har vært med på å nå mine hårete mål, og at du har hjulpet meg til å bli et bedre menneske både på og utenfor konkurranseringen.

Én kommentar til “18 minner fremover”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.