Emil og Prima på hyttetur

Vi lånte med oss Emil på hyttetur, for det var jo så koselig sist. Det er også fint å ha hver vår trekkhund og kløvhund på tur- godt å ha litt hjelp.

Tror Emil gledet seg, Prima hadde luktet lunta når M kom, og var helt klar for hyttehelg.

Men jeg kan la de to firbente fortelle om hvordan helgen var, så her er Emil og Prima(ps- de kan prate i munnen på hverandre=)

Plutslig så ringte det på døra, og der sto Prima lissom…og tante grusom- og en tante til som jeg gjenkjente lukta på. Men far hadde jo pakket kløv- forvirrende. Så begynte far å pakke maten min- da ble jeg veldig forvirret. Så viste det seg at både jeg, kløven og maten!! skulle være med i bilen til tanten. Spennende og litt rart. Heldigvis fikk jeg bagasjerommet for meg selv, vi vet jo alle at Prima er på slankern.(tar opp litt mye plass).og at jeg med min muskler og stilige kropp trenger litt plass.

Så kjørte vi lenge, kjørte litt til… jeg sovna visst… våkna til en himla god lukt.. BUA. Men det var bare mat for de tobente. Prima satt i forsete og hadde den utsikten. Så kjørte vi masse( nei det gjorde vi ikke, bare til hytta)..hilsen Prima som satt foran.

Så endelig var vi på hytta, der måtte vi fikse litt varme, og bære opp til hytta-tulla. Det gjorde de tobente 🙂

Men heldigvis fikk vi tur, det var mørkt, masse deilig lukter, og Emil synes visst dette hyttelivet var ganske topp. Det er det jeg visste. Hytteliv er topp. Det var deilig å ligge foran vedovnen, de tobente koste seg, vi var mette og døsige. Herlig kveld.

Neste dag måtte jeg vekke matmor, for da var tante M og Emil oppe allerede… heldigvis våkna ho etter litt turning i senga…

Så fikk vi leke litt, spise frokost- og så skulle vi på tur. På et helt nytt sted.

Kjempegøy, på med kløven(litt tungt, men det glemt jeg). Emil måtte gå i bånd, han er litt rampete.(øi det er jeg ikke)

Vi fikk en fin tur, så masse store flekkete dyr med rar dialekt.. og bjeller. Jeg storkoste meg. Så var vi tilbake til bilen, men da ville plutslig de tobente på mer tur etterhvert- så vi firbente er jo ikke vonde å be..Da skulle vi til Ørnefjell visstnok.

Nå vil e fortelle litt, Emil her. Det begynte å regne litt når vi gikk, men de tobent mente det bare var en skur, og gadd ikke å ta på regntøyet som lå i kløven- jeg visste bedre-men sa ingeting. Jeg har vanntett pels!

Det var en rektig fin tur, som jeg tror kunne blitt lenger hadde de tobente hatt vett til å kle seg… Våte ble vi hvertfall.

Vel hjemme på hytta var det igrunnen ok å være ute på verandan å kose seg i sola, etterhvert inne foran vedovnen. Jeg fikk mat og griseøre, kunne godt fått mer mat- hadde jo jobbet… men det skjønte ikke de tobente…Men kos fikk jeg…Så etterhvert ble det til at jeg sov på rommet til tante M. Får være sånn vakthund jeg, er jo stor og sterk. Det førte jo også til at tante M ble min egen tobente, så når jeg måtte på to kl 5, så ble det slik. Himla greit.

Neste dag så våkna vi først, men da hadde visst Emil vært oppe å tisset en tur ,og så sovnet igjen. Veldig koselig å være på hytta, ligge foran vedovnen(når ikke Emil tar plassen). Vi fikk fin frokost, deilig godis- så var det noe de tobente gjorde mens vi var på verandan i sola(ryddet og pakket bil)

Endelig inn i bilen, på tur. Emil er litt kjip på det bagasjerommet, han moser meg inn i et hjørnet og der sitter jeg… han påstår han har så mye muskler.. eh ja da..Godt det ikke var en lang tur.

Endelig fremme, idag skulle vi slippe kløv for vi skulle gå mye løse. Herlig. For et hundeliv.

Fantastisk tur, bare slenger inn litt bilder for å vise hvor deilig det var.

Hørte noe om at de tobente uffet seg over at det var mye gjørme og søle- merka ikke noe særlig jeg..

En topp tur, mere sånne turer.

Heldigvis fikk jeg bagasjerommet i fred på vei hjem, for da trengte jeg skjønnhetsøvnen min. Trøtt, gjørmete og mett- fikk griseøre etter endt tur- deilig. Burde være fast takst egentlig.

Bildet kan inneholde: folk som står, tre, himmel, utendørs og natur

Hahaa Prima er en gris….hæ?? sier du at jeg så sånn ut jeg også, men det var ikke like lett å se…det var derfor jeg måtte bade….

HMF…. da kaller jeg det spabehandling, hilsen Emil:)

Vi koste oss alle fire på hytta, og det var deilig å bare komme seg litt vekk.

Takk for lån av tante M og Emil:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.