Nettbutikker

Jeg vet at man skal støtte nærbutikken, og lokalmiljøet. Men når de ikke har det jeg vil ha, og til en ganske stiv pris- så blir nettbutikk enkleste utvei.

Dyrekassa

https://www.dyrekassen.no/

Grei butikk, fin oversikt.Jeg liker spesielt godt at de levere på døra. Derfor bestiller jeg tørrforet mitt derfra. Jeg bruker ikke mye tørrfor, men er greit å ha litt til trening, og reservemat. Ellers greit innhold for den gjengse hunde eiere.

Ilovedogs

https://www.ilovedogs.no/

Er en nettbutikk for mest små hunder, det merkes på utvalget. Men det er ofte de som har flere gøye, og rare nyheter. De har også en fin og god hundekasse som du kan bestille, som jeg har vært veldig fornøyd med. Dette er vel også den butikken med mest vas, og dårlig kvalitet, hvertfall til stor hund. Men er av og til innom der for å sjekke litt.

Vi2 Hundesenter

https://www.vi2hundesenter.no/hundebutikk/

Denne butikken har jeg kjøpt en god del fra. De har greie priser, fornuftig utvalg, og litt mer beregnet på aktive hundeiere. Jeg kjøper det meste av mitt tillegg til foring der, de har et godt utvalg.

Kreativ hund eller Catch hundetrening

https://www.kreativhund.no/

Er en butikk jeg har shoppet mye fra, de har godt utvalg. Ikke de laveste prisene, men de har kvalitet for aktive hundefolk.

Divinedog

https://www.divinedog.se/

Er en butikk jeg har shoppet mye fra, de har veldig gode priser, veldig god service og har et bredt utvalg av særlig utstyr til hunder. Ikke særlig gode på godbiter, leker osv.

Dogwise

https://www.dogwise.com/

Det er her jeg kjøper flere av mine hundebøker, prisene er ok.Og det skal ikke være toll og moms på fagbøker, dog fikk jeg det sist gang- surt. PS: fikk beskjed om at det er toll og moms på gavebøker, billedbøker som er unntak fra regelen. De har ikke alt som er utgitt, av og til må en andre steder. Men det er kvalitet på bøkene her. De har også ebøker, dvd osv.

Så her er mine tips til gode muligheter for å shoppe hundeutstyr m.m

Gi gjerne tips om andre butikker også:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.