SØLE

Jeg er så inderlig lei av denne vinteren…..det er ikke vinter- det er ingenting. Bare søle, søle, søle og mer søle. Jeg er så drittlei at jeg orker snart ikke gå tur, for jeg er så drittlei av sand, søle og dritt hjemme.

Akkurat nå ønsker jeg meg en ikea bamse, så kan Prima reise til et sted det ikke er søle… jeg er så lei.

Dette året har startet miserabelt sånn sett. Jeg savner ren, kald snø. Eller varm sommer, hvor en kan i det minste badet bikkja før en drar hjem fra skogen.

Det er også kjedeligere å gå i skogen nå, for mange har fremdeles ikke gitt opp nyttårsforsettene sine, så de kommer hoppende, hylende, og stønnende gjennom skogen-så mye for å få litt fred og ro.

Så ja jeg er i litt elendig humør for tida, og når jeg i tillegg har smerter og sliter med motivasjonen…. Godt det er lenge til NM- for jeg er allerede drittlei!!

Det sies så fint at du bestemmer hvordan du vil ha det…. det er faen meg lettere i teori enn i praksis!!!

Men akkurat nå har Prima vært på tur med noen gode venner som tok ho med på tur, ho er nyvaska- og usigelig trøtt. Jeg har fått lagret opp med vogh, jeg har tak over hodet, jobb, fin bikkje, lever i et fredfullt land og har det sikkert bra.

Håper dere har det bra, og jeg håper jeg snart blir litt mer inspirerende på bloggen- for dette var jo bare tull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.