Meninger

her skal jeg skrive mine meninger om mye og mangt som skjer akkurat nå, skal prøve å holde det meste innen hund. Meningene er mine egne, de kan forandres over tid, de kan forandres med annen info. Pr nå så er de slik:

Den store meningen i hundemiljøet for tiden er tv programmet fra Bølle til bestevenn- og alle har en mening fra de mest intense hundenerdene som ikke ser at dette er laget som underholdning fra NRK som vil lage penger utav dette, til de som ikke aner noe om hund eller hundetrening- men mening om det skal de ha.

Det store spørsmålet er: hvilken hund blir mishandlet mest i programmet, det er jo snakke om rykking i lenke, stampe i bakken, brøle nei til hunden, og putte hunden i bur når det kommer besøk.

I mine øyne så er den hunden som er litt mishandlet i det programmet: ANTON. Hele Norges susseklump ifølge de fleste, i mine øyne en overvektig, understimulert hund med eiere som er konsekvente i sin dumhet og snillisme som er skadelig for hunden.

Sånn da var min mening der ute!!

På instagram florerer det av kontore, og alle ønsker din oppmerksomhet, jeg synes mye er koselig på instagram, men jeg har funnet ut at jeg har noen regler som passer meg for hva jeg vil se og engasjere meg i. På den måten får jeg sove om natten;)

Jeg følger ikke kontoer med hunder eller raser jeg anser som ikke helsemessige, altså hunder som mops, m.m. Jeg droppet også noe etterhvert som hadde veldig tykke hunder og synes det var helt ok. Eller har et hundehold jeg ikke synes er greit.

Jeg dropper kontoer som driver med straffebasert trening eller hundehold, mange i usa driver med e-collar, strømhalsbånd eller pigghalsbånd- oppdager jeg det så droppes de. Jeg følger heller ikke de som har jaktformer jeg ser på som inhumane.

Jeg dropper kontoer som bare er opptatt av å vise frem sponsede ting, kjempekjedelig og irriterende. Jeg dropper de som har usunne holdninger, og de som viser mer av seg selv enn hundene.

Facebook føler jeg nesten er på vei til å dø ut, ellers er facebook brukere mer moderate i sin deling.. veldig deilig.

Av blogger så følger jeg noen, men det er også på vei til å dø ut-godt jeg ikke har skjønt det ennå……(ja det var ironi)

Men jeg føler at mer og mer av det jeg følger, eller har lyst til å følge så er det bare reklame- da orker jeg ikke. Det er alt for mye reklame allerede.

Jeg har selv klart å dempe sosiale medier bruken min i år, og skal forsette. Det deiligste som finnes er å ikke ha mulighet til det som på hytta- det er nydelig.

Har dere lest ned hit så er dere gode.

Prima har det bra, det går lite i Rl for tida, noe som er fryktelig dumt for vår egen del konkurransemessig, litt LP, og der har jeg mista litt futten når jeg fant ut at det var enda flere regelendringer på vei…..

Så vi koser oss med turer, nosework, tull og fjas- og bare nyter at ho er frisk. Den tobente er en helt anna sak…..derfor lav motivasjon.

Men vi snakkes, kos dere…

PS: noen som har tips til en ny hunderase jeg kan sniffe på til neste hund??

2 kommentarer til “Meninger”

  1. Helt enig med deg ang Anton. Var gøy å se at han på slutten virket litt mer kvikk, men et stykke igjen. Håper at det går bra med Iris også, føler virkelig med eierne der. Synes Maren gjorde en god jobb.

    Mye rart både på insta og FB. Og synd at flere og flere blogger dør ut, for jeg synes faktisk det er koselig å surfe innom og lese og følge med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.