Koronapåske 2020

Påska er nå over, og denne liksom ferien er på en måte over. Nå er det over til hverdagen, som ikke er hverdag allikavel.

Nå har det vært slik en stund, og dette unormale er på vei til å bli normalen- så får vi håpe at vi snart kommer tilbake til det som er normalen.

Jeg har vært heldig og fått vært med familien, det har vært godt. Det har vært et utrolig fint vær, og vi har vært på mange fine turer.

Vi har vært i vårt eget nærområde, m.m.

Jeg har storkost meg, og det har vært herlig å få gått andre steder enn det jeg pleier. Tror Prima har kost seg skikkelig, og fått noen skikkelige gode turer.

Ellers så har vi spist masse god mat, sett krim, lest krim- og hatt en kjempekjekk påske. Vi har snakket minst mulig om korona, og heller kost oss med det vi har.

Det har vært lite trening i det siste, og jeg har mistet fullstendig motivasjon når jeg ikke kan trene med andre, og ikke har mål å jobbe mot. Det virker desverre som at alt går til helvete for tida- så er det bare hvor lenge dette skal vare……..

Alt i alt i dette har jeg det usigelig godt, jeg lever godt og trygt. Prima har det fint, labben er helt fin- og humøret er på topp. Hun har kost seg på tur hver dag med grisøre, hjemme har hun kost seg med et gedigent strutseben- så ho er fornøyd.

Jeg har spist mye godt, gått turer, men endog har jeg fått koronogodtesyke- så her må det skjerpings til:)

Kos dere så godt dere kan- så får vi kose oss så godt vi kan i denne tiden. Ta vare på hverandre, og dette vil gå over. Dette vil gå bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.