Ut av glemselen

Matmor har hatt en litt tøff tid i det siste. Ikke for å klage, men det har gått utover meg… mangla visst motifasjon eller noe sånn. Aner ikke hva hu snakker om.

Men heldigvis så klarte jeg å lure hu matmor med på kurs…. da blir det hvertfall party tenkte jeg..

Så da ble det kurs, vi var bare fire stk, perfekt får da får jeg nok egentid liksom. Jeg ante ikke helt hva slags kurs det var, men var klar for alt. Det begynte med at tobente gjengen samlet seg og spiste frokost- fikk jeg noe- NEI. Det var et sånn kurs tenkte jeg da- et sånt: glemme fine sultne hunden helt bort vekk kurs!!!!

HELDIGVIS ble det en bedring. phu.

Men var et ganske slitsomt kurs, for ikke nok med at hu matmor manglet sånn motifisjon eller sånn- ho er særdeles vanskelig å lære opp. Lurte på om ho sliter med litt sånn flemens e.l For jeg måtte gjøre akkurat det samme hele tiden.. opp ned, sitt, ligg, stå, opp, ned osv… Stakkars matmor ikke lett å få det til. Jeg prøvde å være tålmodig. Heldigvis for meg så hadde vi en god instruktør- så ho gav matmor hvile litt da og da…

Men tenk at matmor kan slite så med en biabed, hund- og det å forstå sitt, stå og dekk…..stakkars matmor. Tror egentlig ikke denne pausen har vært god for ho. Her må det masselæring ofte og lite inn. Hjelpes- her må jeg bare stå på.

De andre på kurset var flinke, så jeg innser at jeg må jobbe med matmor- for her har jeg vært slækk.

Men nå matmor er ferien over- back to work I say!!!!

Hør etter rekrutt matmor- sånn skal det gjøres!!

Kos dere videre, håper dere har litt mer villige matmødre/fedre enn jeg har. Men jeg skal nok få skikk på ho:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.