Av og til

Er en millimeter nok,- synger en artist…. av og til så går ikke det du hadde som mål, av og til slår verden deg i trynet med verdens største avis, av og til føles alt som et nederlag, av og til må en ta voksne avgjørelser som svir, av og til går livet feil vei, av og til så må en innse at nok er nok, av og til er kanskje ikke av og til godt nok.

Det går en del rykter rundt som jeg vil avkrefte:

  • Jeg har IKKE blitt bedt av oppdretter, om å ikke avle på Prima før jeg kommer i kl 3. Jeg EIER Prima helt og fullt, og kan gjøre som jeg vil.
  • Grunnen til at jeg IKKE har hatt kull på henne er: økonomi, jeg vet det er AD på linjene, jeg følte meg ikke kapabel til å ha et kull. Sånn kroppen begynte å krangle, ville jeg ikke ha valper på henne da.
  • Jeg har hatt flere som har spurt etter valper etter henne, jeg har fått flere parringsforespørsler på henne, hun er også blitt spurt om valpekull fra politi og folk som jobber med hund i arbeid. Det gjør meg glad, og litt trist at jeg ikke har avlet på henne. Det er lett å være etterpåklok.
  • Jeg skylder IKKE på Primas sykdom for at jeg ikke er god nok til å få henne igjennom kl 3.
  • Prima har IKKE allergi, problemer med hoftene, rygg eller ørebetennelser.
  • Prima har et veldig godt lynne, god mentalitet og supre kvaliteter, og ja jeg angrer på at jeg ikke har avlet på henne. Hun har nok tilført noe godt til rasen. Men sånn er det.
  • NEI hun har ikke bitt barn, ei heller skadet andre hunder.

Hvis det er noe mer dere lurer på så send meg gjerne en melding her, på FB, jeg er også på instagram.

Så slipper jeg å få rykter rett i fleisen på stevner… og i sosiale lag.

Og nå skal dere få en fakta til:

LP karrieren til Prima er over, kroppen ho sin takler ikke lydighetens sine råe, raske tilnærming, sånn sporten er blitt så takler vi ikke det.. Sånn er det bare, vi gir oss på topp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.