Den høye, mørke og kjekke

har ordet:)

Det vil jo si meg, altså Emil. Den kjekke, smarte, mørke og sjarmerende bestevennen til Prima.

Atter en gang har jeg vært på eventyr, og jeg storkoser meg på disse eventyrene. Får egen tjener, får bade, og snorke så høyt jeg vil.(noen vil påstå at det endog durer i veggene)

Men en fin lørdagsmorgen kom tante grusom, som er matmor til Prima, og DAMA Mi… det er verdens beste turtante. Ho fortjener å bli kalt DAMA MI. Ho liker meg så godt skjønner du.

Der tante Grusom kan si, nå må du tenke deg om, eller idag må du jobbe for maten, eller dette klarer du. Så gir DAMA Mi meg godt med mat, ho står tidlig opp, ho blir gjerne med ut på tisseturer i lyngen i de mørke nattestider, og ho elsker at jeg durer:) Dette er jeg helt sikker på. Og når vi er på tur, så går ho i mitt tempo, jeg får lukte og markere- jeg får også bade i alle kulper. Hva er det som ikke er perfekt med DAMA MI lissom. Helt perfekt. Selv om jeg har verdens beste matfar og matmor, så hadde det kanskje vært lurt å hatt en ekstra tjener sånn som DAMA MI der au…

Så med en slik fin dame, er det jo ikke rart at turen ble veldig bra:)

Det som er greit er at når jeg er trøtt- det er litt slitsomt å være på tur med tre damer(hihihi) så kan jeg durer litt for meg selv, mens de sitter å kakler på kveldene.

Praktisk med egen fotograf på tur også, som tar bilder av en.

Det ble mye bading, det sier seg nesten selv, når man er på tur med Prima. Jeg klager ikke, det er veldig deilig- og jeg er jo så barsk i vannet- og reine baywatch intro drønner når jeg kommer i land. Bare se:

Det var en deilig tur, og jeg storkoste meg. Fikk bada, hvilt ut, spist god mat(DAMA MI er under opplæring på akkurat mengden- mer er mer sier jeg bare:)

Så alt i alt, en kjempefin tur, herlig med egen DAME:)

Gleder meg allerede til neste gang:)

Snakkes, hilsen han mørke, sjarmerende, høye kjekkasen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.