Press i hundeverden

Heisann Heisann

Prima her, nå må jeg bare få utrykke litt meninger. Jeg merker et økt press i hundeverden, et press av forventning, og mål. Man skal være sånnog sånn, og se sånn og sånn ut. Jeg er den første til å innrømme at jeg er nogenlunde voksen golden, men i det siste så merker jeg mer og mer at det er blitt et noe økende press, og hvisking i krokene ang meg. Vel helt ærlig, det er ikke mye hvisking i krokene, det høres godt- noe som skyldes at jeg har en god hørsel.

Det begynte som det alltid begynner, for noen år siden var jeg visst litt tung, eller som jeg mener- jeg hadde former. Suksessivt så ble det mindre former av det ene, og mer former av noe annet.

Fysiodama, som veksler mellom å være verdens kuleste agtante og klemme, dytte, massere osv sier at jeg har så fin vekt- og at jeg er så fin i formen nå. Men at jeg har mistet den kraftige muskelmassen, og blitt litt smalere…

Her forleden var det en som sa rett ut: at jeg hadde litt mindre fylde bak- altså kjære min tid. Hva er dette for sprøyt. Og hvor ender dette opp, må jeg ta botox?? Og hvor skal denne botoxen, trengs den flere steder??

En annen sa at jeg var blitt beinete, ja herregud jeg har jo et skjelett… er det mulig. Jeg spiser når jeg gidder, eller visst matmor gidder å gjøre en innsats.

Ellers så nevnes stadig min nye frisøre titt og ofte. Nei har du blitt grå, har du bleka håret, skal du bli blond, hihihihi. Og så har du hvitt på halen, reine revehalen. Så søt rev. Seriøst!!! Jeg er hund, ikke rev. Jeg kaller ikke deg for ape lizzom.

Var hos dyrlege dama mi her, og det første hu sier er: nommine blitt eldre og hvitere….. Jammen hallo… Det er ikke bare ho som sier det. Så jeg tok en prat med Emilsen- han er god å ha.

Han sa at han visst ikke så mye om emne for han hadde ikke grå hår selv( der juger han… han har pittelitt) Men han mente det kunne komme av alder- her dro jeg litt på leppa og viste han de fine tennene mine. Da sa han straks at det også kunne skyldes en hektisk livsstil og stress. Da falt brikken på plass.

Det er jo en helårsjobb å ta vare på matmor- og hu er ikke enkel. Det kan jeg trygt si. Ja jeg kan faktisk si at ho har gitt meg grå hår. Så det så. IKKE MIN SKYLD ALTSÅ.

Men tilbake til dyrlege dama..

Ellers var jeg visst i rasende vakker og fin form, nesten litt for god form tydeligvis for jeg hadde ikke puls( hadde det da, bare veldig fin og rolig.) men det var visst noe vi veldig godt trente hadde- bare nevner det.

Og dyrlegedama ho stjal fra meg.. blod. Plutslig satt jeg der, mens jeg kjente livssaften renne utav meg… ( nå er du veldig dramatisk Prima)….så etter dyrlegen måtte jeg rett til Musti. Dro rett i baren, og sa til bartenderen: Gi meg en is med laksesmak!! Så det fikk jeg.

( det heter ikke bartender, og jeg betalte for isen hilsen matmor)

Og nå som man nesten er blitt IG stjerne så kjenner man jo på presset til å prestere der også, men her må vi heller støtte hverandre-

Så nå synes jeg vi må stå samla om krava her- NEI TIL KROPPSPRESS!!

Hårfarging og botox er for tapere!!!!

Jeg lurer på å starte en forening, men trenger forslag til navn og slagord!!

PS: viss dere lurer så var det jeg som dro den feite mutteren frem og tilbake på sykkelen til dyrlegen- just sayin… ekke mye hvile her i heimen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.