En liten oppdatering

Her går det veldig bra. Prima er i god form, mer muskulær enn på lenge, og koser seg med livet.

Jeg har nå tatt 8 carthrophen injeksjoner på to omganger, og min magefølelse og hva jeg opplever sier at dette har fungert. Svært godt faktisk. Hun er leken, vilter og vil gjerne trene.

Det hjalp også svært mye å ta pelsen henne i sommer- da ble hun som en unghund igjen. Så det kommer nok til å skje igjen. Pr nå har hun det snåle stadiet at hun lager ny pels, bare dekkhår foreløpig- og røyter samtidig.

Hun er i ellers god form, ligger på ca 20 kg, og jeg synes det er helt greit.

Badesesongen er over, det synes nok lille frøken er litt trist. Men det har blitt veldig mange fine turer i skog og mark, båndtvangen er over- det nytes å løpe fritt. Hun har vært med på hengekøyetur, sopptur(irriterer meg alltid at jeg glemmer å trene henne opp til å finne sopp), vi har vært med venner- og truffet nye hunder. Nå gleder vi oss til høsten med sykling, flere turer, hyttetur, mer trening- og vi har satt oss et nytt hårete mål:)

Vi har også fått plass på kurs i rally, det gleder vi oss til.

Så det går i masse turer, litt trening, og masse med å være med venner. Pr nå er hun frisk, glad og aktiv- det er alt jeg kan be om.

At matmor hangler litt er så som så, det er ikke lett å være kronisk syk. Men da får en være kreativ de dagene som er tøffest. Pr nå har hun lært tre nye triks, det blir mye nosework, og mentaltrening. Men Prima er flink, og skjønner når dagene blir litt roligere.

Så bare en liten oppdatering herifra. Kos dere videre, nyt høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.